Korčula atraktivna vila prvi red do mora

€ 3.800.000

ID 920022

550

16.700

4 spavaće sobe

Ključni detalji

 • Županija:Dubrovačko-neretvanska
 • Grad/Općina:Korčula
 • Naselje:Korčula
 • Vrsta:Kuća
 • Kategorija:Prodaja
 • Cijena po m²:6.909,09 €

  Opširnije

  Prekrasna, raskošna luksuzna vila na jedinstvenoj, čarobnoj lokaciji, jednoj od najljepših na otoku Korčuli. Smještena na osami, u uvali na samo desetak metara od mora i okružena zelenilom, na parceli površine 16.700 m² (građevinsko cca 5000 m²) neposredno iznad plaže, prostire se 520 m² stambenog prostora dvoetažne vile vrhunskog standarda.

  Vila ima 4 prostrane spavače sobe sa prekrasnim pogledom na more, od kojih svaka ima prostoriju za garderobu i veliku kupaonicu sa jacuzzi kadom, odvojenom hidromasažnom tuš kabinom i toaletom.

  Na katu se nalazi veliki dnevni boravak, te prostor za blagovanje koji se proteže ispod staklene kupole.

  U razizemlju nalazi se drugi veliki dnevni boravak sa izlazom na terasu, velika kuhinja sa pomočnim prostorijama i prostorijama za osoblje + vanjska kuhinja i grill.

  Na prelijepoj terasi površine 550 m² koja se u dva nivoa proteže na desetak metara do mora nalazi se veliki grijani bazen sa morskom vodom, površine 100 m², dubine 1,0 m. - 2,6 m. Vila je kompletno klimatizirana - reverzibilni split klimatizacijski sistem, ima podno grijanje, generator snage 32 kw, pumpu za morsku vodu za grijani bazen, automatska vrata, nadzorni sustav, SAT.

  U sklopu kuće je i garaža za dva automobila, a u uvali ispod kuće moguć je vez plovila/jahte. Vila se prodaje kompletno namještena sa svom opremom. Svojim dizajnom, veličinom i luksuzom garantira jedinstven i vrhunski ugođaj.

  Prodajna cijena vile 3.800.000 €.

  Postoji mogućnost najma vile. Cijena jednog tjedna najma je 13.585 €. U cijenu uključena 3 člana posluge: spremačica, doma i kuhar. 

  Ostale informacije na upit.

  Dodatno

  • Vlasnički list

  Kreditni kalkulator

  Izračun je isključivo informativan te se kao takav ne može koristiti ni u jednu drugu svrhu.

  Sergio Serdarušić

  email: sergio@eurovilla.hr

  mobitel: +385 98 222 292

  Ako je za ovu nekretninu na nekoj drugoj web stranici objavljena niža cijena ista vrijedi i kod nas.

  Agencijska provizija za kupca iznosi 2% + pdv