Murter ville sa 4 apartmana

Cijena na upit

ID 966040

400

750

Ključni detalji

 • Županija:Šibensko-Kninska
 • Grad/Općina:Murter
 • Naselje:Murter
 • Ulica:Murter
 • Vrsta:Kuća
 • Kategorija:Prodaja

  Opširnije

  Otok Murter, smješten je blizu gradova Šibenika i Zadra, udaljen je 20-tak kilometara od autoceste Zagreb-Split (izlaz Pirovac). Murter je otok mostom povezan sa kontinentom pa je komunikacija lagana, brza i kvalitetna. Vile se nalaze u naselju Murter, na sjevernim padinama brda Raduč, čime je omogućen prekrasan pogled na biser Jadranskog mora, prekrasan akvatorij Kornatskog otočja (pod zaštitom UNESCA). Apartmani su udaljeni cca. 500 m od prekrasne plaže, te otprilike i isto toliko od centra naselja i marine.

  Vodeći se pažljivim odabirom lokacije te željom za vrhunskom kvalitetom izrade kao i dizajnom objekta s elementima modernog oblikovanja, izbor boja i materijala u skladu s tradicionalnom, dalmatinskom kulturom, izgradili smo apartmane spremne za opušteni odmor u kojima želimo da budete maksimalno zadovoljni. Veličina apartmana te njihov unutrašnji raspored, prostrana terasa s pogledom na Kornate te vanjski bazen omogućit će vam opušteni odmor u vlastitom okruženju.

  Ovaj visoko kvalitetan objekt smješten na parceli od 750m2, izgrađen je po najvišim standardima i ukupne je površine 400 m2 brutto. Objekt se sastoji od prizemlja i prvoga kata u kojem su smještena četiri apartmana (dva od 67 m2 i dva od 70 m2). Svaki apartman ima mali hodnik, dvije spavaće sobe, prostrani dnevni boravak s blagovaonom, te veliku terasu. U objektu se nalaze dvije garaže, te ostave za stvari za svaki apartman. Svakom apartmanu pripadaju po 2 parkirališna mjesta. U sklopu objekta nalazi se bazen. Zbog solidnosti gradnje, objekt posjeduje visoku razinu energetske učinkovitosti te stoga ima preduvjete za ugodan boravak tijekom cijele godine uz niže troškove za hlađenje i grijanje. U mogućnosti smo ponuditi Zelenu gradnju sa elementima obnovljivih izvora energija, korištenje ekoloških materijala pri gradnji, te mogućnosti upravljanja otpadnom vodom.

  Dodatno

   Kreditni kalkulator

   Izračun je isključivo informativan te se kao takav ne može koristiti ni u jednu drugu svrhu.

   Sergio Serdarušić

   email: sergio@eurovilla.hr

   mobitel: +385 98 222 292

   Ako je za ovu nekretninu na nekoj drugoj web stranici objavljena niža cijena ista vrijedi i kod nas.

   Agencijska provizija za kupca iznosi 2% + pdv