Rovinj prekrasna kamena stancija, gospodska kuća, na zemljištu 148.000 m2

€ 2.800.000

ID 646186

400

148.000

3 spavaće sobe

Ključni detalji

 • Županija:Istarska
 • Grad/Općina:Rovinj
 • Naselje:Rovinj
 • Vrsta:Kamena kuća
 • Kategorija:Prodaja
 • Cijena po m²:7.000,00 €
 • Gradnja:starogradnja

  Opširnije

  Prekrasna kamena stancija, udaljena samo 10 km od strogog centra Rovinja u pravcu Bala. Odmaknuta od glavne prometnice, pruža potpuni mir i privatnost. Smještena na zemljištu površine 148.000 m2.

  Stancija je tlocrtne površine 150m2 (prizemlje i kat), ukupne površine cca 300m2. Potrebna je kompletna adaptacija. Pored stancije nalazi se prizemni objekt površine 50m2 te se na parceli nalaze ucrtana još 2 objekta (30 i 50 m2). Na parceli je voda i struja, nova trafostanica te septička jama do koje vodi odvod cca. 500 m. Plin također prolazi dijelom parcele. Do najbliže plaže (mora) pješice je udaljena 20 min. Od plaže do centra Rovinja postoji biciklistička staza. 

  ROVINJ

  Jedan od 'najfotogeničnijih' gradića Mediterana bivše je ribarsko, a danas turističko mjesto Rovinj-Rovigno. Udaljen od Pule 40-ak kilometara, Rovinj-Rovigno je od davnina poznat kao grad čije klimatske odlike povoljno utječu na zdravlje. Stoga i danas ovaj grad i njegovi građani njeguju dugu tradiciju održavanja mjesta i »bore« se za epitet »zdravog grada«... , a ostalo radi priroda. Cijelo je priobalje, naime, uz dvadeset i dva otoka, zaštićena prirodna baština.

  Gradić će vas zavesti svojim uskim srednjovjekovnim uličicama i toplim mediteranskim ugođajem. Glavna crkva sv. Eufemije sadrži relikvije svetice, a predstavlja jedno od najljepših baroknih ostvarenja u Istri. S platoa crkve pruža se pogled na more i mnogobrojne otočiće u daljini. Posjet Zavičajnom muzeju Rovinja-Rovigno i nizu rovinjskih galerija upotpunit će vaš kulturni doživljaj.

  Okolica Rovinja-Rovigno isprepletena je mnoštvom rekreativnih, bike, jahaćih i pješačkih staza. Zahvaljujući moru i onome što ono pruža, od jedrenja, otkrivanja podvodnog svijeta pa do terapijskih učinaka, Rovinj-Rovigno je danas stjecište turista iz cijelog svijeta.

  Dodatno

   Kreditni kalkulator

   Izračun je isključivo informativan te se kao takav ne može koristiti ni u jednu drugu svrhu.

   Sergio Serdarušić

   email: sergio@eurovilla.hr

   mobitel: +385 98 222 292

   Ako je za ovu nekretninu na nekoj drugoj web stranici objavljena niža cijena ista vrijedi i kod nas.

   Agencijska provizija za kupca iznosi 2% + pdv