1/6

Baška Voda, NOVOGRADNJA luksuzni stanovi

Projekt stambeno-poslovne izgradnje

Županija: Splitsko-dalmatinska
Grad/Općina: Baška Voda
Naselje: Baška Voda
Cijena po m²
3190 - 3790 €
Dostupni stanovi
22
Stanovi u projektu
26

Opširnije

Baška Voda, NOVOGRADNJA projekt naselja luksuznih stanova zatvorenog i privatnog karaktera. Sastoji se od 3 zgrade sa širokom paletom ponude stanova (54 -104 m2). Gradnja je usklađena kombinacijom tradicijskih i modernih materijala kako bi se uklopili u prirodu koja ih okružuje. Stanove odlikuje najviši stupanj opreme i najsuvremenije tehnologije u pogledu instalacija i upravljanja istima, dok energetska učinkovitost zadovoljava najviše standarde. Useljenje proljeće 2022. godine.

Uz stan je obavezna kupnja garažnog/vanjskog parkirališnog mjesta čija cijena iznosi 2.990,00 €/m2 - obračunske površine.

Visoko kvalitetna oprema: keramičke pločice Imola Ceramica 60x120 cm (kolekcije PARADE i AZUMA), višeslojni hrastov parket, umivaonici LAUFEN PRO S, wc školjke LAUFEN PRO NEW RIMLESS, walk-in tuševi, kupaonske miješalice PAFFONI (kolekcija LIGHT, podžbukne), vanjski otvori aluminijski profili FEAL Termo 85 i Termo 120 s prekidom toplinskog mosta, klima uređaj Daikin…

Baška Voda nalazi se u srcu Makarske rivijere, 10 km od Makarske, 50 km od Splita, tunelom kroz Biokovo povezana s autocestom A1. Projekt je smješten u centru Baške Vode, na par minuta hoda od plaže te marine i šetnice s brojnim ugostiteljskim sadržajima. Tri zgrade su  izgrađene na kosom terenu jugozapadne orijentacije koji svakom od stanova omogućuje pogled na more, istovremeno nudeći tišinu i privatnost stambenog naselja. Teren oko zgrada uređen je kaskadno, poštujući prirodnu konfiguraciju, ozelenjen autohtonim raslinjem. Stanovi su različitih kvadratura i dispozicija, a svaki od njih ima veliku terasu s pogledom na more i otoke.

Sve ostale informacije na upit.

 

 

Stanovi u projektu

Pogledajte sve naše projekte

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Gajeva 15, 10000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 4815 111

+385 98 367 582