1/7
Projekt

Brač, novogradnja, stambena zgrada sa šest stanova

Projekt stambene izgradnje

119.000 - 182.000 €
Dostupni stanovi:6 / 6

Županija: Splitsko-dalmatinska

Grad/Općina: Supetar

Naselje: Supetar

Opširnije

Brač, novogradnja, moderna zgrada s 6 stanova na idealnoj lokaciji usklađena kombinacijom tradicijskih i modernih materijala kako bi se uklopila u prirodu koja ju okružuje. Projektirana kao pravilni kubus sa tri nadzemne etaže i dvostrešnim krovištem i pokrovom.

Svi stanovi imaju trostranu orijentaciju i pogled prema moru, kao i izlaz na balkon ili loggiu. Ograde balkona predviđaju se prozirne od kaljenog stakla. Velike staklene stijene pozicionirane su u glavnim boravišnim prostorima a manji otvori kupaonica projektirani su na zabatnim zidovima.

Konstrukcija zgrada je sustav AB serklaža i opečnih zidova te monolitnih AB ploča. Krovište je koso, betonsko. Fasada je planirana ETICS toplinskim sustavom d=10cm sa PVC višekomornim profilima i ostakljenjem IZO termoizolirajućim staklom sa lowE premazom i niskim koeficijentom toplinske provodljivosti.

Vanjska zaštita od sunca biti će ugradnjom vanjskih grilja. Podne obloge u stanovima su parket i/ili keramika. Svi pregradni zidovi su od blokova, a unutarnja stolarija drvena. Sanitarna oprema biti će proizvođača Grohe i jednakovrijedno.

Sustav grijanja i hlađenja biti će riješen ugradnjom multi split sustava povezanog sa unutarnjim jedinicama. U sanitarijama će biti izvedeno podno električno grijanje. Od elektroinstalacija se izvodi instalacija slabe i jake struje, gromobrana, telekomunikacija, interneta i televizora.

Svaki stan imati će zasebno brojilo potrošnje električne energije i vode.

U ovoj fazi gradnje moguće je napraviti preinake prilikom građenja u vidu odabira keramike i parketa, ugradnja dodatne opreme i slično.

Sve ostale informacije na upit.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582