1/8

Crikvenica - Panorama residences

Projekt stambeno-poslovne izgradnje

Županija: Primorsko-goranska
Grad/Općina: Crikvenica
Naselje: Crikvenica
Stanovi u projektu
8

Opširnije

Prekrasna novogradnja sa 8 stanova (trsobni i četverosobni) i panoramskim pogledom na Jadransko more, otok Krk, Cres, Istarski poluotok i staru jezgru grada Crikvenice. Svakom stanu pripadaju dva spremišta (u razini ceste za bicikle i kolica te drugo u podrumu, jedno parkirno mjesto u zatvorenoj garaži, te po dogovoru dodatno parkirno mjesto na otvorenom. Prizemni stanovi imaju vrtove, a svaki stan ima pristup zajedničkom prostoru na terenu sa bazenom i sunčalištem. Do svakog stana dolazi se direktnom vezom preko dizala iz garaže.

OPREMA

Ugrađivana samo najkvalitetnija oprema. Podovi u dnevnoj sobi i u spavaćim sobama od prvoklasnog hrastovog višeslojnog parketa. Prvoklasna talijanska keramika velikih formata u kupaonicama i hodnicima. Kupaonske sanitarije GROHE linija Essence, sa podžbuknom montažom, umivaonik Villeroy-Boch, wc školjka Villeroy-Boch slim line, bez ruba sa direct flush ispiranjem i slim sporospuštajućom daskom, vodokotlići Villeroy-Boch. Električno podno grijanje u kupaonicama. Vanjska stolarija drvo-aluminij. Električna instalacije Panasonic, a u svim sobama izvedena je instalacija interneta i SAT TV. Svaka prostorija klimatizirana. Sobna vrata Lip Bled sa uzorkom Arctic hrast 3D CPL, dodatno zvučno izolirana. Ulazna protuprovalna vrata Dierre. Na krovu zgrade se nalazi terasa na koju se može ugraditi Jacuzzi, ljetna kuhinja ili BBQ. Krovna terasa nije za zajedničko korištenje već se kupuje odvojeno. Okoliš zgrada bogato je uređen autohtonim biljnim vrstama. Najznačajnija prednost ove nekretnine je mir, koji je rezultat pozicije uz rub zelenog pojasa, te nevjerojatan panoramski pogled.

LOKACIJA

Zgrada se nalazi uz rub zelenog pojasa, bez gradske buke i prometa, u slijepoj ulici, na povišenoj poziciji, a samo 15ak minuta pješice od Crikveničke rive. Obzirom na izuzetnu razinu opremljenosti i privatni bazen, stanari nemaju potrebu za gužvanjem na prenatrpanim gradskim plažama i traženju parkinga. Održavanje bazena uređeno je pričuvom i stanar ima doživljaj hotelskog bazena - nema obaveza.

Pogledajte sve naše projekte

Sergio Serdarušić

email: sergio@eurovilla.hr

mobitel: +385 98 222 292

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Gajeva 15
10000 Zagreb, Croatia

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.