1/3

Dubrava-Grižanska ulica, NOVOGRADNJA

Projekt stambeno-poslovne izgradnje

Grad: Zagreb
Naselje: Gornja Dubrava
Ulica: Grižanska
Cijena po m²
2190 €
Dostupni stanovi
27
Stanovi u projektu
42
Kuća/vila u projektu
2

Opširnije

Projekt stambene zgrade Grižanska nalazi se u naselju Dubrava. Naselje Dubrava je vrlo dobro prometno povezano autobusnim i tramvajskim linijama koja je u blizini sa svim dijelovima grada. U blizini lokacije je gradski vrtić i osnovna škola, KBC Dubrava, shopping centar, Dom zdravlja, pošta, ljekarne. 

Građevinska parcela je pravilnog oblika, istočnom stranom spojena kolnim i pješačkim pristupom sa Grižanskom ulicom.  

Radi se o stambenoj zgradi sa 42 stambene jedinice (prizemlje-3.kat),u podrumskoj etaži smješteno je 47 parkirališnih mjesta. 

U prizemlju se nalaze 2 ulaza u zgradu, jedan na sjeveroistočnoj strani građevine, drugi na jugozapadnoj.  Sve etaže su povezane s dvokrakim stubištem i dizalima čije dimenzije osiguravaju nesmetano korištenje osobama smanjene pokretljivosti. 

Na etažama od prizemlja do 2. kata smješteno je ukupno 12 stanova na etaži, prema principu šest stanova po stubištu. Na uvučenom katu smješteno je 6 većih stanova (tri stana po stubištu). 

KONUSTRUKCIJA:

temeljna armiranobetonska ploča debljine 70 cm 

nosivi armiranobetonski nosivi zidovi debljina 20 cm 

armiranobetonske međukatne ploče: debljine 22 cm, iznad uvučenog kata 20 cm 

stubišni krakovi debljine 16,66 cm, stubišni podesti debljine 16 cm 

pregradni zidovi unutar stanova od gipskartonskih ploča (2x2,5cm) i metalne podkonstrukcije (7,5cm), ispunjeni mineralnom vunom (d=5cm) 

stropovi stanova izvedeni su kao spušteni stropovi sa metalnom podkonstrukcijom (h=13cm) i gispkartonskom pločom (d=1,25cm) 

FASADA: 

fasada je izvedena po sistemu „ETICS“ s 15 cm kamene vune, te završnim slojem tankoslojne pokrivne žbuke

KROV:

ravni neprohodni krov i terase izolirani su hidroizolacijskim folijama nove generacije, te toplinskom izolacijom debljine 20 cm a sve zaštićeno završnim slojem šljunka 

VANJSKA STOLARIJA:

vanjska stolarija drvo-aluminij (aluminijska obloga izvana, drvo unutra), troslojno IZO staklo, unutarnja klupčica kamena, vanjska aluminij, toplinski izolirane aluminijske rolete 

UNUTARNJA STOLARIJA:

ulazna vrata u stan u protuprovalnoj i protupožarnoj izvedbi (otpornost na požar 30 minuta, klasa protuprovalnosti 3, zvučno izolirana) 

unutarnja stolarija lakirana, krilo perforirana iverica ili satinato staklo bez drvenog okvira, magnetna brava, skriveni panti, svijetle visine 215 cm  

DIZALO

dizalo finskog proizvođača KONE 

GARAŽNA PARKIRNA MJESTA 

kolni ulaz u podrumske etaže kroz niskošumna rolo vrata na daljinsko otvaranje 

podrumska etaža -1 ima kapacitet 47 parkirnih mjesta 

zidovi su obrađeni u mineralnoj žbuci (SEP), stropovi bojani poludisperzivnim bojama 

završni sloj podova su keramičke pločice   

PODOVI:

klasični hrastov parket (standard klasa) debljine 14 mm u dnevnim boravcima,hodnicima i sobama

keramičke pločice I klase talijanskih proizvođača u sanitarnim čvorovima, kuhinjama, ulaznim hodnicima, izbama, terasama i lođama 

keramičke pločice I klase talijanskih proizvođača u sanitarnim čvorovima u visini od 220cm 

KUPAONICE:

oprema kupaonica od renomiranih proizvođača visoko kvalitetnim kadama, tuš kadama sa kabinama od lamistal prozirnog stakla i alu profilima, te ostalom kupaonskom opremom, wc školjke i bide konzolnog tipa sa soft close spuštanjem daske (npr. proizvođači Villeroy & Boch, Grohe, Geberit i Viega) 

u sve sanitarne čvorove ugrađeni su ugradbeni vodokotlići Grohe koje odlikuje nečujnost, higijena i dugotrajna pouzdanost, sa tipkom za dvokoličinsko ispiranje kao jedinim vidljivim elementom 

 

 

 

Pogledajte sve naše projekte

Iva Dilber

email: iva.dilber@eurovilla.hr

mobitel: +385 99 192 5788

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Gajeva 15
10000 Zagreb, Croatia

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.