1/4

Lanište NOVOGRADNJA luksuzni stanovi s garažom

Projekt stambeno-poslovne izgradnje

Grad: Zagreb
Naselje: Novi Zagreb - Zapad
Kvart: Lanište
Cijena po m²
2.100 - 2.200 €
Dostupni stanovi
20
Stanovi u projektu
35

Opširnije


Projekt Lanište obuhvaća izgradnju samostojeće poslovno-stambene zgrade na atraktivnoj lokaciji.  Sastoji se od stambenih jedinica na pet etaža te poslovnih jedinica u prizemlju. Spremišni prostori, garaže i garažna parkirna mjesta osigurana su u podzemnoj etaži, dok su vanjska parkirna mjesta smještena na platou oko zgrade. Pristup zgradi osiguran je kolnim prilazima sa sjeverne i južne strane te pješačkim prilazima sa sjeverne, južne i istočne strane. 

Zgrada će biti vrhunski toplinski i zvučno izolirana te uvrštena u A kategoriju energetske učinkovitosti. Krov zgrade bit će izoliran prvoklasnom hidroizolacijom i toplinskom izolacijom, a fasada će uključivati toplinsku izolaciju debljine 14 cm. Vanjsku stolariju činit će PVC prozori i vrata s trostrukim izolirajućim staklim te duplim slojem zraka što pruža dodatnu zaštitu od vanjske buke te termo izolaciju. Maksimalnu privatnost stanara osiguravat će zidovi između stanova s dodatnom akustičnom izolacijom, a za optimalnu potrošnju energije zidovi koji odjeljuju stanove bit će toplinski izolirani.

Stanovi će biti opremljeni sanitarnom opremom renomiranih svjetskih proizvođača te prvoklasnom keramikom. Podovi soba, dnevnih boravaka i hodnika obložit će se hrastovim parketom. Predviđeno grijanje je etažno putem plinskih bojlera, a svaki stan imat će zasebno mjerilo za vodu, struju i plin.

Zajednički dijelovi zgrade, odnosno ulazni prostor i stubište bit će obloženi prvoklasnim keramičkim pločicama. U prostorima spremišta i garaža osigurana je ventilacija, a završna obrada poda sadržat će protuprašnu zaštitu.

Okoliš zgrade bit će uređen je da bude funkcionalan i oku ugodan. Uz pješačke i kolne prilaze predviđeno je i hortikulturno uređenje. 

Cijene stanova: 2.100 -2.200 €/m2

 

 

Stanovi u projektu

Pogledajte sve naše projekte

Lucija Tikvić

email: lucija@eurovilla.hr

mobitel: +385 99 222 1771

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Gajeva 15
10000 Zagreb, Croatia

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.