1/3
Projekt

M Residence novogradnja 2021

Projekt stambene izgradnje

234.348 - 2.160.800 €
Dostupni stanovi:3 / 22

Grad: Zagreb

Naselje: Donji Grad

Kvart: centar

Ulica: Kukuljevićeva

Opširnije

Top lokacija, top luksuz i top sigurnost!

Pronaći najbolje mjesto za sebe ne znači samo pronaći svoj idealan kvadratni metar. Dok stambeni prostor uređujemo prema svojima idejama, gradske četvrti oblikuju nas, naše navike i svakodnevnicu.

Zamislite život u prirodi, udaljen od gradske vreve i smoga, a opet u centru grada i samo 5 minuta hoda do Malog placa(Britanskog trga), prvih kafića, dućana i tramvaja. Mali plac, kako ga građani zovu od milja, jedan je od najstarijih i najpopularnijih gradskih trgova, mjesto susreta, svježeg cvijeća i antikviteta na kojem živi savršeno očuvan ugođaj starog Zagreba. Na samo nekoliko koraka od Vašeg luksuznog stana nalaze se park šuma Zelengaj i Tuškanac koje nude kilometre staza za šetnju ili bicikliranje. Ako želite pak popiti kavu u samom centru grada, za samo 15-tak minuta lagane šetnje doći ćete do glavnog gradskog trga -Trga Bana Jelačića!

Kukuljevićeva pripada uskom krugu najljepših zagrebačkih ulica, okružena zelenim pojasom, a živjeti u toj ulici znači živjeti daleko od gradske vreve, a opet biti od nje udaljen samo nekoliko minuta hoda.

Živjeti u visokom luksuzu i sigurnosti, a imati prirodu za najbližeg susjeda velika je povlastica. Šumski pojas iznad Britanskog trga tako nudi osvježavajuću mikroklimu sa ljetnim temperaturama uvijek za nekoliko stupnjeva niže od onih na zagrijanom gradskom asfaltu. Svježina zraka i zelenilo u spoju luksuza nadomak gradskog centra pun je pogodak i za najizbirljivije.

GARAŽE

Za kompletan komfor življenja projektirana su dva kata garaže, kako ne biste svoje dragocjeno vrijeme trošili na traženje parkirnog mjesta u centru grada. Predviđena su zatvorena garažna mjesta kapaciteta za jedno ili dva vozila. Na -1 razini automobilom se ulazi s ulice, a na razinu -2 vodi auto dizalo. Za dodatni komfor predviđena su 2 brza auto dizala.

POSEBNOSTI ZGRADE

Zgrada "M" je luksuzna boutique zgrada sa 22 stana na prestižnoj lokaciji u samom centru grada. Njezin luksuz je opisan sa 3 „M":

Mighty– zgrada je ojačana za potres 20% iznad propisanog visokog Europskog Standarda (Eurocode 8) za našu potresnu zonu. Time je ova stambena zgrada jedinstvena u Hrvatskoj.

Modern – primjena vrhunskih materijala i tehničkih rješenja na vanjskim oblozima garantira impresivnu razinu energetske učinkovitosti. Moderan dizajn stanova i zajedničkih prostora, vrhunska oprema i materijali te precizna izvedba čine Zgradu-M vjerojatno najluksuznijom zgradom u našem gradu.

Memorable – luksuz koji se pamti! Od neobično visokih staklenih stijena (2.5m – 2.8m) koje ne samo da otvaraju prostor, već ga i integriraju s prirodom, pa sve do pažljivog odabira vrhunske opreme (npr. vlastitog odabira između renomiranog francuskog dizajnera Philippe Starck-a, i perfekcionista master arhitekta Talijana Antonia Citteria) …suvremeni luksuz je protkan od unutarnjeg do vanjskog izgleda.

OPREMA

Podne obloge od vrhunske talijanske keramike i najkvalitetnijeg parketa slaganih u francuski vez ili ravan, stoji vama na odabir (u ranijoj fazi gradnje).

Jedinstven doživljaj vode omogućit će Vam Axor (luksuzna linija Hansgrohe kolekcije), gdje ćete moći izabrati između luksuznog dizajna renomiranog francuskog dizajnera Philippe Starck-a, poznatog po unikatnom dizajnu Venus-a, jahte Steve Jobs-a, i perfekcionista master arhitekta Talijana Antonia Citteria.

UDOBNOST

Pogledom na tlocrte stanova uvidjet ćete da je komfor življenja bio prioritet u projektiranju. Protočnost stanova te razdvojenost glavnog spavaćeg dijela od dnevnih prostorija garantira ugodan suživot svih ukućana bez obzira na razliku u dobi i navikama. Američki način integriranosti kuhinje sa dnevnom sobom upotpunjuje druženje u zajedništvu obitelji.

Svaka prostorija u stanu ima svoj termostat i može se neovisno o drugim prostorijama grijati ili hladiti što pridonosi udobnosti boravka svih ukućana. Cjelokupna površina stana grije se podnim grijanjem, a klima jedinice su nevidljive i skrivene u spuštenom stropu. Sve je do daljinski kontrolirano preko interneta putem mobilnog telefona ili tableta.

Pristup zgradi omogućen je osobama smanjene pokretljivosti. Također, stanari će u zgradu ući i s dječjim kolicima ili koferima bez ikakvih prepreka i podizanja.

ENERGETSKA UČINKOVITOST

Zgrada je opremljena vrhunskom Schuco aluminijskom stolarijom s niskoenergetskim karakteristikama. Samoperiva fasada je izvedena najkvalitetnijim njemačkim STO sustavom i toplinskom izolacijom od mineralne vune debljine 20cm.

Staklene stijene u koje je implementirana najsuvremenija tehnologija u izradi stakla povećavaju već impresivnu razinu energetske učinkovitosti.

Sustavi za grijanje i hlađenje s A+++ certifikatima ugrađeni su prema najvišim funkcionalnim ali i estetskim standardima. Ove skrivene sustave koji su integrirani u podove i stropove možda je teško vidjeti, ali lako je osjetiti njihovu kvalitetu i uštedu koju donose.

FLEKSIBILNOST PROSTORA

Stanovi nikada ne miruju i rijetko dolaze do svog konačnog oblika. Dinamika života stanara često transformira stambeni prostor koji se, ako ikako može, poslušno oblikuje oko novonastalih potreba svojih žitelja.

Rast broja ukućana, iznenadni rad od kuće ili nešto treće, zgrada će moći popratiti zbog iznimne razine adaptabilnosti prema željama kupaca. Pametnom distribucijom nosivih elemenata/zidova omogućeno je mijenjanje nenosivih zidova i time postizanje visoke personalizacije prostora, što je omogućeno u suradnji sa projektantima (isključivo u ranijoj fazi gradnje). Pravi luksuz dozvoljava Vaš osobni odabir („personal touch").

NAPOMENA!

Ovakvih jedinstvenih lokacija u centru našeg grada više nema pa je skoro nemoguće pronaći kvalitetan stan iz novogradnje bez obzira na raspoloživa sredstva. Život u centru grada ima prednosti i daje poseban „feeling", ali… većina zgrada u centru građena je prije 50 ili 100 godina, tadašnjim tehnologijama, i neovisno koliko sredstava je uloženo u adaptaciju, to još uvijek ostaje stara, nesigurna zgrada sa mirisima starine.

Ako tražite ne samo stan, već dom… ali ne bilo kakav dom, već luksuzan dom u kojoj će Vaša cijenjena obitelj i prijatelji osjećati komfor i biti sigurni od potresa i provala… onda nemojte propustiti ovu priliku. S obzirom na mali broj raspoloživih stanova i veliku količinu upita, stanovi će brzo biti rezervirani i prodaja će uskoro biti zatvorena.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.