1/10
Projekt

Samobor, luksuzni stambeni projekt NOVOGRADNJA 2023

Projekt stambene izgradnje

Županija: Zagrebačka

Grad/Općina: Samobor

Naselje: Centar

Ulica: Samobor

Cijena
154.976 - 388.640 €

Opširnije

Samobor, NOVOGRADNJA luksuzni stambeni projekt 2023

Stambena građevina sastoji se od jedne podzemne etaže - podruma, i tri nadzemne - prizemlja, kata i uvučenog kata. Građevina pruža kapacitet od 20 stambenih jedinica, i to po 8 stanova u prizemlju, 8 na katu, te 4 stana na uvučenom katu. Svakom stanu omogućena je povezanost s vanjskim prostorom – vrtom, loggiom, terasom ili krovnom terasom. Također, gotovo svakoj stambenoj jedinici pripadaju dva parkirališna mjesta u podzemnoj garaži sa spremištem.

U podrumu će se osim stubišta i okna dizala nalaziti 39 garažnih mjesta s manipulativnim prostorom, 17 spremišta stanara, spremište bicikala i kolica, te spremište za sredstva za čišćenje s umivaonikom. Podrum će biti potpuno ukopan i tlocrtno veći od nadzemnih etaža, a na dijelovima podruma koji su izvan tlocrtnih gabarita prizemlja, predviđa se izvedba ozelenjenog krova.

Na podovima u kuhinji, sobama, kupaonicama i hodnicima će se postaviti keramika. Na ulazu u zgradu postavit će se protupožarna vrata, dok će ulazna vrata u stanove biti protuprovalna.

Za grijanje stanova te pripremu potrošne tople vode predviđa se ugradnja dizalica topline zrak/voda s integriranim spremnikom PTV. Grijanje će biti podno + nezavisno hlađenje i dogrijavanje podstropnim freonskim klima jedinicama. Ventilacija uglavnom svih prostorija je prirodna, preko otklopnih, zaokretnih i kliznih krila, osim kupaonica i wc-a koji se ventiliraju prisilno.

Nosiva konstrukcija zgrade biti će izvedena od armiranobetonske monolitne konstrukcije. Nosiva konstrukcija su ab zidovi i grede, preko kojih su položene ab ploče. Stubišna jezgra i krakovi, kao i okno dizala su monolitni armiranobetonski.

Svijetla visina stanova je 2.60m. Podzemna etaža ima konstruktivnu visinu 3,00m. Podrumska etaža je hidroizolirana od vodonepropusnog betona.

Pročelje građevine izvesti će se u kombinaciji kompozitnih ploča i ETICS sustava fasade (debljina toplinske izolacije je 15cm).

Vanjska stolarija je aluminijska s višekomornim profilima visoke toplinske izolacije uz električki pokretane alu rolete, a ostakljenje je troslojno izolacijsko staklo. Krov zgrade je ravni, sa 20 cm termoizolacije i folijom otpornom na UV zrake.

Ostale informacije na upit.

Pročitaj više

Pogledajte sve naše projekte

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Domovinskog rata 104c

Zadar

    Ante Starčevića 23

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

+385 1 4815 111

+385 98 367 582