1/10
Projekt

Samobor, luksuzni stambeni projekt NOVOGRADNJA 2023

Projekt stambene izgradnje

154.976 - 388.640 €

Županija: Zagrebačka

Grad/Općina: Samobor

Naselje: Centar

Ulica: Samobor

Opširnije

Samobor, NOVOGRADNJA luksuzni stambeni projekt 2023

Stambena građevina sastoji se od jedne podzemne etaže - podruma, i tri nadzemne - prizemlja, kata i uvučenog kata. Građevina pruža kapacitet od 20 stambenih jedinica, i to po 8 stanova u prizemlju, 8 na katu, te 4 stana na uvučenom katu. Svakom stanu omogućena je povezanost s vanjskim prostorom – vrtom, loggiom, terasom ili krovnom terasom. Također, gotovo svakoj stambenoj jedinici pripadaju dva parkirališna mjesta u podzemnoj garaži sa spremištem.

U podrumu će se osim stubišta i okna dizala nalaziti 39 garažnih mjesta s manipulativnim prostorom, 17 spremišta stanara, spremište bicikala i kolica, te spremište za sredstva za čišćenje s umivaonikom. Podrum će biti potpuno ukopan i tlocrtno veći od nadzemnih etaža, a na dijelovima podruma koji su izvan tlocrtnih gabarita prizemlja, predviđa se izvedba ozelenjenog krova.

Na podovima u kuhinji, sobama, kupaonicama i hodnicima će se postaviti keramika. Na ulazu u zgradu postavit će se protupožarna vrata, dok će ulazna vrata u stanove biti protuprovalna.

Za grijanje stanova te pripremu potrošne tople vode predviđa se ugradnja dizalica topline zrak/voda s integriranim spremnikom PTV. Grijanje će biti podno + nezavisno hlađenje i dogrijavanje podstropnim freonskim klima jedinicama. Ventilacija uglavnom svih prostorija je prirodna, preko otklopnih, zaokretnih i kliznih krila, osim kupaonica i wc-a koji se ventiliraju prisilno.

Nosiva konstrukcija zgrade biti će izvedena od armiranobetonske monolitne konstrukcije. Nosiva konstrukcija su ab zidovi i grede, preko kojih su položene ab ploče. Stubišna jezgra i krakovi, kao i okno dizala su monolitni armiranobetonski.

Svijetla visina stanova je 2.60m. Podzemna etaža ima konstruktivnu visinu 3,00m. Podrumska etaža je hidroizolirana od vodonepropusnog betona.

Pročelje građevine izvesti će se u kombinaciji kompozitnih ploča i ETICS sustava fasade (debljina toplinske izolacije je 15cm).

Vanjska stolarija je aluminijska s višekomornim profilima visoke toplinske izolacije uz električki pokretane alu rolete, a ostakljenje je troslojno izolacijsko staklo. Krov zgrade je ravni, sa 20 cm termoizolacije i folijom otpornom na UV zrake.

Ostale informacije na upit.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.