1/21
Projekt

Velika Gorica, NOVOGRADNJA, luksuzni stambeni kompleks 2023

Projekt stambene izgradnje

114.240 - 409.135 €
Dostupni stanovi:47 / 48

Županija: Zagrebačka

Grad/Općina: Velika Gorica

Naselje: Centar

Opširnije

Velika Gorica, NOVOGRADNJA, luksuzni stambeni kompleks 2023

Projekt će se sastojat od ukupno 48 stambenih jedinica, različitih kvadratura, podijeljenih u 4 ulaza, što omogućava mali broj stanova po jednom ulazu i katu. Na taj način budući stanari mogu računati na veću udobnost stanovanja, praktičnost i intimnost.

Open space tlocrti, energetska efikasnost, prirodni materijali i luksuzna završna obrada čine Projekt Gorica savršenim izborom za Vaš novi dom.

Dizalica topline, ALU stolarija, žaluzine sa elektro pogonom, energetski razred A-A+, niski troškovi režija

KONSTRUKCIJA I MATERIJALI

Građevina Projekta Gorica će biti izgrađena od mješovite armirano-betonske konstrukcije, na AB temeljnoj ploči, osnovni konstruktivni sistem je sistem poprečnih i uzdužnih AB zidova. Unutar stambenih jedinica su gips kartonski pregradni zidovi tipa W112. Fasadni zidovi izvedeni su iz vune debljine 15 cm + silikonska završna žbuka u boji

VANJSKA STOLARIJA

sukladno projektnom vizualnom rješenju arhitekta. Dekorativna slip opeka je predviđena kao završna obloga fasade u prizemnoj etaži. Unutarnji konstruktivni i pregradni zidovi su završno ličeni bijelom bojom. Krovna konstrukcija je izvedena kao neprohodni inverzni ravni krov, nadozidi minimalne visine vertikalno izolirani, izlaz na krov preko svjetlarnika iz prostora stubišta.Prozori, balkonska vrata i staklene stijene stambenih jedinica, izvedene su iz ALU konstrukcije u Ralu 7016, Low-E, ostakljenih 3 izo staklom 4/12/4/12/4mm, sa niskim koeficijentom prolaza topline (U ≤ 1,00 W/m2K). Kao zaštita od sunca izvedene su toplinski izolirane aluminijske rolete ispunjene poliuretanom za prozore i balkonska vrata, te aluminijske žaluzine sa elektro-motorom za staklene stijene. Vrata ulaza u objekt i prozori zajedničkog dijela izvedeni su iz plastificiranih aluminijskih profila sa prekinutim toplinskim mostom, ostakljeni IZO-staklom. Unutarnje i vanjske klupčice su iz prvoklasnog kamena.

STROJARSKE INSTALACIJE

Izvor topline za grijanje biti će dizalica topline zrak/voda, proizvođača Daikin. Vanjske jedinice dizalice topline će se ugraditi na ravni krov za svaki stan odvojen sustav, dok će se unutarnje jedinice ugraditi unutar svakog stana. Kao osnovni sustav grijanja stambenih prostora, predviđen je sustav podnog grijanja. Regulacija podnog grijanja izvest će se ugradnjom sobnog termostata. Za potrebe hlađenja (te dogrijavanja) stambenih prostorija ugradit će se split sustav u izvedbi dizalice topline zrak/zrak. Klima uređaji ugrađuju se u dnevne boravke. U kupaonice se dodatno ugrađuju električni radijatori. Projektom je predviđena mehanička ventilacija sanitarnih prostorija koji nemaju vanjskog prozora uz pomoć zidnog kupaonskog ventilatora. Odzračivanje prostora se vrši kroz ventilacijski šaht na krovu zgrade.

ELEKTROINSTALACIJE I OPREMA

Električna instalacija se izvodi kombinirano, materijalima za klasičnu i betonsku ugradnju. Glavni priključni ormar je smješten na pročelju građevine, te razdjelni ormari za stambene jedinice na stubištima. Predviđen je dovoljan broj utičnica i prekidača prema rasporedu svakog tipa stana, bijele boje, s PVC maskom. Pozicije svih rasvjetnih tijela su određene elektro-projektom, te će se sukladno projektu izvesti instalacija, te ugraditi žarulja. Projektom je predviđen jedinstveni antenski sustav koji će se smjestiti na krovu objekta. Na antenskom stupu predviđene su antene za zemaljske i satelitske programe. Za svaki stan je predviđen digitalni portafonski sustav. Za svako parkirno mjesto je predviđena pričuvna cijevi PNT32 za električne kabele za napajanje mjesta za punjenje električnih automobila u svrhu promicanja elektro-mobilnosti.

ZAJEDNIČKI PROSTORI STAMBENE GRAĐEVINE

Podovi ulaznog prostora te stubišta svih etaža, izvode se iz prvoklasnog kamena. Ograde stubišta su čelične u antracit boji. Dizala stambene građevine biti će u rangu Schindler. Zidovi garaža su gletani i završno ličeni bijelom bojom, podovi obrađeni protuprašnim premazom. Garažna vrata su sa daljinskim upravljanjem u prizemnoj etaži, u boji RAL 7016. Cijeli prostor garaža toplinski i požarno izoliran prema stambenom prostoru. Stropovi betonski, toplinski izolirani, gletani i završno ličeni bijelom bojom.

VODOVOD I KANALIZACIJA

Potreba za sanitarnom vodom u novo planiranoj građevini će se zadovoljiti priključenjem na cjevovod javne vodoopskrbe. Sekundarne vodomjere za mjerenje potrošnje sanitarne vode smjestit će se u vodomjerne ormariće unutar zgrade na svakoj etaži u prostoru hodnika. Priprema PTV će se odvijati preko integriranog spremnika potrošne tople vode integriranog u unutarnjoj jedinici dizalice topline. Odvodnja sanitarno oborinskih voda, izvest će se spojem na razdjelni sustav ulične odvodnje. Instalacija kanalizacije niskošumnim cijevima. Kanalizacijske vertikale odzračuju se iznad krova. Građevinu štitimo unutarnjom i vanjskom hidrantskom mrežom.

SANITARNA OPREMA

Kupaonice se opremaju umivaonicima, kadama/tuš kadama (ovisno o tipu stana), te WC školjkama visokokvalitetnih proizvođača (rang – Villeroy & Boch/Hansgrohe). Instalacijski element za WC školjku s niskošumnim ugradbenim vodokotlićem s bijelom tipkom.

ZAVRŠNA OBRADA STAMBENIH PROSTORA

Zidovi stambenih jedinica biti će bijele boje, osim zidova u kupaonicama koji su obloženi u keramičke pločice. Parketi u stanovima izvesti će se hrastovim višeslojnim parketom prve klase, postavljeni kao brodski pod, te će kupac odabrati željenu boju. Parketi se postavljaju vertikalno na izvor svjetlosti. Parketne lajsne će biti bijele boje. Keramičke pločice su prvoklasne, visoke kategorije. Kupac će moći birati između 4 različita tipa i boja keramičkih pločica. Keramičke pločice se postavljaju na kuhinjskom podu, te na podu i zidovima kupaonica/wc-a. Podovi lođa/balkona stambenih jedinica biti će obloženi protu-kliznim gres keramičkim pločicama prema izboru projektanta i nisu podložne izmjenama. Ulazna vrata stana biti će protuprovalna-protupožarna visoke kvalitete. S vanjske strane vrata će biti bijele/sive boje. Unutarnja stolarija biti će klase A, bijele boje, sa skrivenim pantima. Ograde lođa i stanova biti će izvedene iz čelika, antracit boje.

DODATNE POGODNOSTI STANOVA 5. KATA (PENTHOUSE):

-Ograničenje pristupa iz kabine lifta preko čitača kartica (PIN+) -Spremišta se zatvaraju ALU fiksnim griljama - zatvaranje kao HARMO vrata
-Spušteni gips kartonski stropovi
-Završna obloga na terasama sa kamenim pločama u tonu projektnog vizualnog rješenja arhitekta
-Kupaonice se opremaju umivaonicima, kadama ili walk-in tuševima, te WC školjkama visokokvalitetnih proizvođača (rang – Villeroy & Boch/Hansgrohe).
-Keramičke pločice u kupaonicama velikog formata (do dim. 120*120),na izbor 3 opcije
-Instalacijski element za WC školjku s nisko šumnim ugradbenimvodokotlićem s krom tipkom.

Ostale informacije na upit.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.