1/10
Projekt

Zadar, elitna lokacija, novogradnja s parkom i shopping centrom

Projekt stambene izgradnje

289.096 - 546.680 €
Dostupni stanovi:10 / 12
Dostupne kuće/vile:6 / 2

Županija: Zadarska

Grad/Općina: Zadar

Opširnije

Stambeni kompleks u izgradnji, smješten u elitnoj zadarskoj četvrti u razvoju samo 5 minuta hoda od mora i marine, pravi je dragulj za sve one koji traže luksuznu nekretninu koja će ispuniti sve njihove urbane životne potrebe.

Pet zgrada s 42 stana izgrađeno s najvišim razinama tehnoloških značajki, čineći život jednostavnim i praktičnim, ali visoko produktivnim i naprednim.

Osim stambenog dijela, kompleks uključuje prostrane zelene površine, dječje igralište, trgovački centar s prodavaonicom hrane, drogerijom, teretanom i sl., te dvoetažnu podzemnu parkirnu garažu s dodatnim spremištima za stanare, kao i parkirna mjesta koja okružuju kompleks.

Arhitektura i dizajn zgrade poštuju tradicionalni lokalni jadranski stil gradnje, njegove elemente integrirane s novim trendovima i švicarskim inovativnim tehnologijama.

Oprema: energetski certifikat A, fasada djelomično obložena kamenom, toplinska izolacija 8cm, ograde od stakla i ALU, električne rolete, videonadzor, sustav grijanja, hlađenja i ventilacije, optička elektronička komunikacijska mreža, toplovodno podno grijanje.

Početak gradnje: travanj 2023.

Dovršetak gradnje: prosinac 2024.

Uz svaki stan obvezna je kupnja garažnog parkirnog mjesta i spreme, dok postoji mogućnost kupnje dodatnog vanjskog parkirnog mjesta.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.