1/10
Projekt

Zadar, elitna lokacija, novogradnja s parkom i shopping centrom

Projekt stambene izgradnje

289.096 - 546.680 €
Dostupni stanovi:10 / 12
Dostupne kuće/vile:6 / 2

Županija: Zadarska

Grad/Općina: Zadar

Opširnije

Stambeni kompleks u izgradnji, smješten u elitnoj zadarskoj četvrti u razvoju samo 5 minuta hoda od mora i marine, pravi je dragulj za sve one koji traže luksuznu nekretninu koja će ispuniti sve njihove urbane životne potrebe.

Pet zgrada s 42 stana izgrađeno s najvišim razinama tehnoloških značajki, čineći život jednostavnim i praktičnim, ali visoko produktivnim i naprednim.

Osim stambenog dijela, kompleks uključuje prostrane zelene površine, dječje igralište, trgovački centar s prodavaonicom hrane, drogerijom, teretanom i sl., te dvoetažnu podzemnu parkirnu garažu s dodatnim spremištima za stanare, kao i parkirna mjesta koja okružuju kompleks.

Arhitektura i dizajn zgrade poštuju tradicionalni lokalni jadranski stil gradnje, njegove elemente integrirane s novim trendovima i švicarskim inovativnim tehnologijama.

Oprema: energetski certifikat A, fasada djelomično obložena kamenom, toplinska izolacija 8cm, ograde od stakla i ALU, električne rolete, videonadzor, sustav grijanja, hlađenja i ventilacije, optička elektronička komunikacijska mreža, toplovodno podno grijanje.

Početak gradnje: travanj 2023.

Dovršetak gradnje: prosinac 2024.

Uz svaki stan obvezna je kupnja garažnog parkirnog mjesta i spreme, dok postoji mogućnost kupnje dodatnog vanjskog parkirnog mjesta.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582