1/21
Projekt

Zagreb residences Šestine

Projekt stambene izgradnje

750.000 €

Grad: Zagreb

Naselje: Podsljeme

Ulica: Šestinski Vijenac

Opširnije

Zagreb Residences je „high end" rezidencijalni projekt na prestižnoj lokaciji u ulici Šestinski vijenac

Jedanaest planiranih stambenih građevina raspoređeno je u četiri reda tako da svaka jedinica ima široki, panoramski pogled na grad i Medvednicu. Prepoznatljiva arhitektura dobro je uklopljena u zeleno okruženje, a koncept „okvira" osigurava estetsku homogenost i fleksibilnost u unutrašnjem rasporedu. Stambene jedinice su samostojeće ili poluugrađene, s jednim ili dva stana, što omogućava da svatko tko je zainteresiran za stanovanje na ovoj lokaciji nađe ono što mu najbolje odgovara

U "prvom" redu od ulice Šestinski vijenac planirana je izgradnja dvije obiteljske kuće, svaka od po 400 kvadrata. Kuće u tom "prvom redu" su planirane s podrumskom garažom za tri vozila, prizemljem, katom i uvučenim katom s izlazom na krovnu terasu s bazenom. U prizemlju će biti smješteni ulazni prostor s garderobom i sanitarijama, open space dnevni boravak i blagovaonica te izdvojena kuhinja koji imaju neposrednu vezu s natkrivenom terasom i blagovaonicom na otvorenom. Na katu su planirane četiri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Na etaži uvučenog kata nalazit će se sauna, kupaonica, mala kuhinja te prostrana terasa s bazenom. Sve etaže povezane su stubištem i dizalom.

Pročelja su planirana u vidljivom betonu, osim dijela pročelja kuhinje u prizemlju i volumena uvučenog kata koji su obloženi oblogom u antracit boji što će kuće vizualno povezivati s ostatkom kompleksa.

U "drugom" redu su planirane poluugrađene građevine, veličine od po 300 kvadrata od kojih svaka može sadržavati jednu ili dvije stambene jedinice ovisno o odabranoj tipologiji.Poluugrađena građevina s jednom stambenom jedinicom ovdje je organizirana na tri etaže s ulazom na nivou 1. kata gdje su smješteni prostori open space dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje koji su povezani s prostranom natkrivenom terasom.

Na etaži uvučenog kata i prizemlja planirane su ukupno četiri spavaće sobe, a svaka ima vlastitu kupaonicu i mogućnost izlaska na terasu ili teren. Sve etaže povezane su stubištem i dizalom.

Poluugrađena građevina s dva stana ima pak jednu stambenu jedinicu s ulazom na nivou prizemlja, dok je gornja stambena jedinica organizirana je na dvije etaže, s ulazom na nivou 1. kata.

Donji stan sastoji se od open space dnevnog boravaka, blagovaonice i kuhinje koji imaju neposrednu vezu s terasom na terenu te dvije spavaće sobe s kupaonicom. Gornji dvoetažni stan imati će ulazni prostor s garderobom i sanitarnim čvorom, spavaću sobu s kupaonicom te open space zonu dnevnog boravka koja je izravno povezan s vanjskim prostorom terase. Na etaži uvučenog kata planirane su dvije dodatne spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom te izlaz na prostranu terasu.

Na okolnom uređenom terenu "drugog reda" planirani su otvoreni bazeni, a garaže su planirane kao zasebne pomoćne građevine namijenjene smještaju dva vozila.

U "trećem redu" planirane su dvije poluugrađene građevine, svaka po 300 kvadrata s jednom stambenom jedinicom i jedna samostojeća građevina od 400 kvadrata građevinske bruto površine s dvije stambene jedinice. Donji stan na etaži prizemlja ima dvije spavaće sobe i bazen na terenu, a gornji dvoetažni stan ima tri spavaće sobe i bazen na etaži uvučenog kata. Pročelja su planirana u vidljivom betonu, osim dijela pročelja kuhinje u prizemlju i volumena uvučenog kata koji su obloženi oblogom u antracit boji što će kuće vizualno povezivati s ostatkom kompleksa.

U "četvrtom redu" planirane su dvije samostojeće građevine, svaka po 400 kvadrata s dvije stambene jedinice: prizemni stan s dvije spavaće sobe i stan na gornje dvije etaže s tri spavaće sobe.

Parkiranje u donja dva reda riješeno je ukopanim garažama za smještaju dva vozila koje su toplom vezom i dizalom povezana sa stanovima te s dva dodatna parkirna mjesta na parceli.

Krajobrazno rješenje svih parcela obuhvaćat će uređenje zelenih površina sadnjom visokog i niskog zelenila te formiranje terasa i uređenje pokosa.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582