1/16

Zelengaj luksuzna novo izgrađena vila sa 6 stanova

Projekt stambeno-poslovne izgradnje

Grad: Zagreb
Naselje: Gornji Grad - Medveščak
Cijena po m²
3500-3700 €
Dostupni stanovi
5
Stanovi u projektu
6

Opširnije

Rezidencijalni dio grada, atraktivni stambeni projekt, nalik atraktivnoj vili, nedaleko od Britanskog trga, u mirnoj rezidencijalnoj zoni. 

Riječ je o objektu koji ima oko 1200 m2 bruto površine sa šest luksuznih stanova. Najmanji stan je površine 99 m2, četiri stana su oko 145-160 m2 i najveći 234 m2. Glavna odlika projekta je da ova lokacija nudi rijetku dualnost života u centru grada, a istovremeno u zelenoj, mirnoj zoni.
U tom segmentu, radi se o jednoj od najboljih lokacija u Zagrebu, jer je s jedne strane u blizini svim gradskim sadržajima, a s druge ima mir, zelenilo, šumu i lako dostupne šetnice na Tuškancu i Sljeme koji ostavljaju dojam mirnijeg, lagodnijeg i opuštenijeg života dalje od središta grada. 

Posebnost zgrade su prostrane terase, veliki otvori i visoki stropovi koji osiguravaju puno prirodnog svijetla. Uz standardna troslojna low-e stakla, objekt ima i Sunguard stakla sa stopsol reflektirajućim premazom koja osim što su odličnog izgleda, štite od sunca i osiguravaju visoku propusnost svjetlosti dok istovremeno sprječava prolaz topline koja nastaje u toplim danima, što umanjuje troškove energije za hlađenje i čini prostor ugodnijim i zdravijim za život.

Mali broj stanova osigurava visoku kvalitetu življenja s minimalno tri otvorene strane svijeta i samo jednim ili ni jednim susjednom na katu. Objekt je tehnološki vrlo napredan. Grijanje je optimizirano tako da imamo podno grijanje u zajedničkim prostorijama, hodnicima, boravku, kuhinji i kupaonicama i standardno grijanje na radijatore u spavaćim sobama. Hlađenje je riješeno putem multisplit sustava koji se nalazi u spuštenom stropu i pokriva sve dijelove stana i sve sobe te se nigdje ne vidi klima uz napomenu da se parametri grijanja i hlađenja mogu povezati u sustave pametne kuće.

Stanovi u projektu

Pogledajte sve naše projekte

Sergio Serdarušić

email: sergio@eurovilla.hr

mobitel: +385 98 222 292