1/13
Projekt

Zelengaj, NOVOGRADNJA, luksuzni stanovi

Projekt stambene izgradnje

1.250.000 - 1.850.000 €
Dostupni stanovi:2 / 2

Grad: Zagreb

Naselje: Gornji Grad - Medveščak

Opširnije

Zelengaj, NOVOGRADNJA, jedna od najluksuznijih mikrolokacija u centru grada. Moderna, luksuzna urbana vila izgrađena na 3 etaže s 2 stana, sagrađena prema najvišim standardima. Stanove odlikuje najviši stupanj opreme i najsuvremenije tehnologije u pogledu instalacija i upravljanja istima, dok energetska učinkovitost zadovoljava najviše standarde. Useljenje jesen 2023. godine.

GRIJANJE / HLAĐENJE: podno grijanje u kombinaciji s FC aparatima za grijanje u prijelaznom razdoblju (puhalice skrivene u zidu), isti uređaji služe za klimatizaciju prostorija i nalaze se u dnevnom boravku i u svakoj spavaćoj sobi. Vanjska jedinica za pokretanje cijelog sustava je dizalica topline brenda Samsung na koju je spojen i spremnik tople vode za cijeli stan. Svaki stan ima svoj zaseban sustav. Stanovi su opremljeni kaminima s trostranim staklom.

KUPAONICE: dizajnerski opremljene kupaonice s top brendovima svih sanitarnih elemenata (Ariostea, Tecce, Grohe, Laufen itd).

TOPLINSKA / ZVUČNA IZOLACIJA: minimalna debljina toplinske izolacije je 15 cm na vanjskim stijenkama zidova. Dio objekta ima ventiliranu fasadu s keramičkim pločama na potkonstrukciji koja objektu daje duži vijek trajanja. Što se tiče međukatne konstrukcije i prijenosa buke, korištene su veče debljine AB ploča, ukupnih slojeva poda koji štite od udarnog i prijenosnog zvuka te poseban sloj izolacije koji neutralizira potpuno udarni zvuk između katova.

VANJSKA STOLARIJA: posebna drvena vanjska stolarija u kombinacija drvo aluminiju s troslojnim staklom vrhunske kvalitete proizvođača Pana. Za zaštitu od sunca i intimu ugrađene su žaluzine/rolete kojima se upravlja preko električnih prekidača.

Sve ostale informacije na upit.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582