1/11
Projekt

Živogošće, NOVOGRADNJA, luksuzni stanovi drugi red do mora

Projekt stambene izgradnje

347.535 - 609.390 €
Dostupni stanovi:7 / 7

Županija: Splitsko-dalmatinska

Grad/Općina: Podgora

Naselje: Živogošće

Opširnije

Živogošće, NOVOGRADNJA projekt naselja luksuznih stanova privatnog karaktera. Sastoji se od 7 stanova sa širokom paletom ponude. Gradnja je usklađena kombinacijom tradicijskih i modernih materijala kako bi se uklopili u prirodu koja ih okružuje. Stanove odlikuje najviši stupanj opreme i najsuvremenije tehnologije u pogledu instalacija i upravljanja istima, dok energetska učinkovitost zadovoljava najviše standarde. Useljenje proljeće 2023. godine.

Visoko kvalitetna oprema: aluminij stolarija, klimatizirani, protuprovalna ulazna vrata, vrhunska keramika i sanitarna oprema, podno grijanje u kupaonicama…

Živogošće se nalazi u južnom dijelu Makarske rivijere u podnožju Biokova. Sastoji se od tri manja, nepovezana mjesta na obali: Porat – Mala Duba – Blato. Udaljeno 20 km od Makarske, 100 km od Splita. Projekt je smješten u samom centru mjesta, odmah uz plažu i šetnicu s brojnim ugostiteljskim sadržajima. Zgrada je izgrađena na kosom terenu koji većini od stanova omogućuje pogled na more, istovremeno nudeći tišinu i privatnost stambenog naselja. Teren oko zgrada uređen je kaskadno, poštujući prirodnu konfiguraciju, ozelenjen autohtonim raslinjem.

Sve ostale informacije na upit.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582