Profesionalna pomoć Euroville

Profesionalna pomoć Euroville

Ako ste se našli u situaciji da prodajete nekretninu i zbunjeni ste mnogim opcijama na tržištu, zakonskim odredbama, oglasnicima i papirologijom – našli ste se na pravom mjestu! Eurovilla je tu za Vas: da Vam uštedi vrijeme, osigura pravnu i administrativnu podršku te uz profesionalni i prijateljski savjet pomogne prodati Vašu nekretninu. 

S Eurovillom je proces prodaje vrlo jednostavan, samo se prepustite u ruke naših licenciranih agenata i već ste napravili više od pola posla. Naši agenti dolaze na lokaciju napraviti stručnu procjenu tržišne vrijednosti nekretnine te zajednički s vama sudjeluju u formiranju cijene te donose ugovor o posredovanju kojim se definiraju posrednički odnosi. 

Profesionalni fotograf radi fotografije nekretnine: interijera, eksterijera, pogleda te svih bitnih kadrova, koje se pažljivo i prema dogovoru odabiru za oglašavanje te ostale za sve druge ozbiljne klijente koji pregledavaju ponudu s našim agentima. Za stanove i kuće, izuzetno su bitni tlocrti s točnim dimenzijama kako bi kupci što prije mogli dobiti uvid u dimenzije prostorija te eventualne mogućnosti preuređenja. Ako nemate tlocrt, naš arhitekt će ga izraditi. 

Oglašavanje nekretnina se radi putem svih vrsta medija, digitalnih i tiskanih. Eurovilla za vas oglašava nekretninu na našoj Eurovilla stranici koja ima mjesečno preko 50.000 unikatnih posjetitelja koji provedu više od 5 min na stranici. Zatim ju oglašava na svim ostalim najrelevantnijim portalima za oglašavanje nekretnina kao što su: Njuškalo, Oglasnik, Index, Indomio, Crozilla, Go Home, Centar nekretnina, Nekretnine 365, Real Estate Croatia. 

Oglašavanje radi i u tiskanim izdanjima Jutarnjeg lista, Oglasnika, Večernjeg lista, The list te drugih. Veliki naglasak je na ulaganje u Google marketing kako bi vaša nekretnina bila što bolje pozicionirana, a posebno se pazi na remarketing nekretnine korisnicima koji su na našim stranicama gledali vaš oglas da ih podsjeti na ponudu. Eurovilla je izuzetno ponosna na svoju veliku bazu kupaca koja trenutno broji više od 6.000 te svakim danom raste. Stavljanjem vaše nekretnine u našu bazu automatski se generiraju svi kupci kojima prema zadanim parametrima odgovara vaša nekretnina što nam omogućava da u što kraćem roku možemo pronaći kupca za vašu nekretninu.

 

Agenti Euroville se brinu o dovođenju provjerenih kupaca na razgledavanje nekretnine u unaprijed dogovoreno vrijeme. Brinu se o načinu prezentacije nekretnine koji počinje prvim kontaktom a završava dogovorom o kupnji. Naši licencirani agenti najčešće znaju odgovore na gotovo sva pitanja, a na ona koja nemaju odgovor odmah, naći će ga u kratkom periodu. Eurovilla za vas vrši pregovore s kupcima, dogovara kupoprodajnu cijenu, dinamiku plaćanja, nudi kompletnu pravnu pomoć u izradi predugovora, ugovora, tabularne isprave te sve ostale popratne dokumentacije. Također, za vas plaća ovjere ugovora, radi zapisnik o primopredaji nekretnine, popisuje stanja brojila te prebacuje režijske troškova na kupca. Eurovilla za Vas brine o cijelom  kupoprodajnom procesu koji počinje kao ideja u vašoj glavi a završava zadovoljstvom uslugom. 

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV od konačne dogovorene kupoprodajne cijene i naplaćuje se po potpisanom ugovoru ili predugovoru o kupoprodaji nekretnine te primljenoj kupoprodajnoj cijeni ili kapari. Ako nekretninu prodate sami ili odustanete od prodaje, Eurovilla prema vama nema nikakvih potraživanja. Izuzetno nam je bitno zadovoljstvo naših prodavatelja te ćemo se potruditi da proces kupoprodaje prođe bez imalo nepotrebnog stresa za vas.

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.