Agencija smo sa svrhom.

Spajamo ljude i nekretnine u potražnji za savršenim domom.

Počeli smo kao mala obiteljska tvrtka 2002. godine te smo tokom godina postali velika firma s velikim dostignućima. U 19 godina djelovanja izdali smo prvi oglasnik za nekretnine, napravili mnoge stambene i poslovne projekte, sudjelovali u mnogim investicijama te realizirali tisuće kupoprodaja i najmova na području Hrvatske.

Vjerujemo kako je osobni pristup svakom klijentu i svakoj nekretnini te detaljno razumijevanje vaših potreba ključ uspješnog pronalaska savršene nekretnine. Iz tog razloga naš pristup i filozofiju poslovanja temeljimo na Vama. Razumijemo što je sve potrebno kako bi proces pronalaska idealnog prostora bio ugodan proces za svakoga našeg klijenta i svaku njegovu potrebu.

Iza te filozofije stoji tim od 50 stručnjaka i preko 20.000 zadovoljnih kupaca koji su tokom godina postali dio naše priče, kao i mi njihove. Eurovilla tim se sastoji od licenciranih agenata za nekretnine, visoko stručne pravne službe, menadžera, voditelja ureda, marketinških stručnjaka, vrsnog programera i profesionalnog fotografa čiji će rad uslugu posredovanja učiniti da izgleda vrlo jednostavnom. Ured nam je prilagođen ugodnom poslovanju, gdje se poštuju različitosti i nagrađuje izvrsnost. Rezultat su motivirani i zadovoljni ljudi koji osiguravaju da je vaše iskustvo s nama vrhunsko.

Proces kupoprodaje ili najma sastoji se od mnogo sitnih koraka i kockica koje smo mi objedinili i napravili prekrasan mozaik u kojem ste Vi, naš klijent, na prvome mjestu. Stavljanje Vas u središte svega što radimo temeljna je vrijednost našeg poslovanja i standard od kojeg ne odstupamo.

Imali smo viziju postati vodeća agencija za poslovanje nekretninama u Zagrebu i danas s ponosom možemo reći da smo to i postigli. No, naši ciljevi tu ne staju. Kaže se da je teže ostati na vrhu nego ga dosegnuti - mi to zaista vjerujemo i na taj način i djelujemo. Svakodnevno radimo na sebi i unapređenju naših usluga, poslovanja, ali i sebe. Ono što nas čini drugačijima je razumijevanje i volja prilagođavanja novoj okolini, kontinuirani rad na nama i našim vještinama kroz edukacije te proširivanje tima novim mišljenjima, znanjima i vrhunskim stručnjacima.

U tu kategoriju pripada i naša web stranica koja prati svjetske trendove te se istaknula kao jedna od najboljih u Hrvatskoj prema istraživanju struke i klijenata. Drago nam je što je prepoznat naš trud te svakodnevno ulaganje u CRM sustav koji širokoj bazi kupaca i prodavatelja osigurava brzu realizaciju, a pažljiv izbor i provjera svih nekretnina njihovu sigurnost i zadovoljstvo.

Volimo reći kako ne postoji nekretnina na području Tuškanca, Pantovčaka, Prekrižja ili centra Zagreba koja nam je izmaknula iz ponude. Najviše uspjeha i iskustva imamo području ekskluzivnih i rezidencijalnih nekretnina jer je to područje kojemu smo se posvetili. No, zapošljavanjem stručnjaka iz domene poslovnih prostora polako osiguravamo ulazak i uspinjanje prema samom vrhu tog područja.

Zajedno rastemo s jedinom misijom - biti najbolji u onome što radimo, kako bismo najbolje mogli služiti u svim vašim potrebama vezanima uz nekretnine. Nadamo se da ćete nam pokloniti svoje povjerenje i omogućiti da vam pokažemo našu svrhu u praksi.

Radujemo se suradnji s Vama!

Vaš Eurovilla tim

Naši klijenti o nama

Kristina K.

Ovim putem bih se htjela zahvaliti gospodinu KREŠIMIRU SVITLANOVIĆU i agenciji EUROVILLA, koji je maksimalno stručno, profesionalno i urgentno reagirao u slučaju vrlo važnog najma. Usluga koju je KREŠIMIR realizirao kao agent na zavidnom je nivou standarda prestižnih inozemnih agencija, a nakon same suradnje s agentom KREŠIMIROM , svakako ću ga rado preporučiti. Osim kvalitetne, brze i konkretne usluge, agenti EUROVILLE, pa tako i gospodin Krešimir, uvjerljivo su najelokventniji, najkulturniji i najpristojniji profesionalci na tržištu nekretnina. Sve pohvale i nezaobilazne preporuke!

Branka Susnjara

Odlična agencija za najam stanova. Posebno bih pohvalila rad gospodina Vedrana Bekavca koji je ušao u projekt pun entuzijazma, izvrsnih ideja oko uređenja stana za najam. Gospodin Vedran je otvorena, komunikativna i srdačna osoba. Tijekom cijelog procesa bio je pristupačan za sva naša pitanja. Stan smo iznajmili u rekordnom roku po odličnoj cijeni. Agenciju bih preporučila svakom tko namjerava iznajmiti, prodati ili kupiti nekretninu. Cijelom timu, a posebice gospodinu Vedranu, želim puno uspjeha u daljnjem radu. Hvala i svako dobro!

Filippo Merlini Cantatore

I was looking for an apartment for my mother and Mateo helped us to find one. I have to say he was really quick finding the best options that suited our needs and also he was extremely professional. All the documentation and agreements where perfectly written in Croatian and English. Thank you Mateo for your help, great job!!!

Marko Petrunić

Vrhunska i vrlo kvalitetna usluga. Agentica je prilikom prodaje stana pokazala velik entuzijazam, profesionalnost i znanje. Definitivno cemo suradivati opet. Agencija Eurovilla je za svaku preporuku. (Translated by Google) Top and very high quality service. The agent showed great enthusiasm, professionalism and knowledge when selling the apartment. We will definitely work together again. Eurovilla is for every recommendation.

Tatjana Tatjana

(Translated by Google) If it is true that people are behind the name of the company, then that is certainly true for Euroville. My experience with sales agent Ante is completely positive, who is above all professional, friendly and cheerful. With such people, you have complete confidence in the realization of the service and it is justified to give the name of such a company a clean five. (Original) Ako je istina da iza imena trvtke stoje ljudi, onda to svakako vrijedi za Eurovillu. Moje iskusutvo sa prodajnim agentom Antom je skroz pozitivno, koji je nadasve profesionalan, susretljiv i vedrog duha. Uz takve ljude imate potpuno povjerenje u realizaciju usluge i opravadano je dati imenu takve tvrke čistu peticu.

I Z

Very good and fast service! Realtor Katarina was very professional and helpful!

Eurovilla u medijima

/cdn/uploads/sergioserdarusiceurovilla.png
Trendy lov na kvadrate

Eurovilla nakon Zagreba osvaja Dalmaciju, Šuput, Rozga i brojne zvijezde potvrdile dominantni status agencije na promociji poslovnice u Splitu

/cdn/uploads/f252161171024.jpg
Život u oblacima

Zavirite u stan na 113. katu jedne od najluksuznijih zgrada na svijetu koji košta 63 milijuna dolara

/cdn/uploads/o251442591280.jpg
Okrugli stol o uredima: Stopa slobodnih poslovnih prostora u Zagrebu tek 3%

Teme okruglog stolasu su bile trendovi oko poslovnih prostora, od stanja na tržištu do uređenja interijera

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Domovinskog rata 104c

Zadar

    Ante Starčevića 23

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

+385 1 4815 111

+385 98 367 582