Agencija smo sa svrhom.

Spajamo ljude i nekretnine u potražnji za savršenim domom.

Počeli smo kao mala obiteljska tvrtka 2002. godine te smo tokom godina postali velika firma s velikim dostignućima. U 19 godina djelovanja izdali smo prvi oglasnik za nekretnine, napravili mnoge stambene i poslovne projekte, sudjelovali u mnogim investicijama te realizirali tisuće kupoprodaja i najmova na području Hrvatske.

Vjerujemo kako je osobni pristup svakom klijentu i svakoj nekretnini te detaljno razumijevanje vaših potreba ključ uspješnog pronalaska savršene nekretnine. Iz tog razloga naš pristup i filozofiju poslovanja temeljimo na Vama. Razumijemo što je sve potrebno kako bi proces pronalaska idealnog prostora bio ugodan proces za svakoga našeg klijenta i svaku njegovu potrebu.

Eurovilla team photo

Iza te filozofije stoji tim od 50 stručnjaka i preko 20.000 zadovoljnih kupaca koji su tokom godina postali dio naše priče, kao i mi njihove. Eurovilla tim se sastoji od licenciranih agenata za nekretnine, visoko stručne pravne službe, menadžera, voditelja ureda, marketinških stručnjaka, vrsnog programera i profesionalnog fotografa čiji će rad uslugu posredovanja učiniti da izgleda vrlo jednostavnom. Ured nam je prilagođen ugodnom poslovanju, gdje se poštuju različitosti i nagrađuje izvrsnost. Rezultat su motivirani i zadovoljni ljudi koji osiguravaju da je vaše iskustvo s nama vrhunsko.

Eurovilla team photo

Proces kupoprodaje ili najma sastoji se od mnogo sitnih koraka i kockica koje smo mi objedinili i napravili prekrasan mozaik u kojem ste Vi, naš klijent, na prvome mjestu. Stavljanje Vas u središte svega što radimo temeljna je vrijednost našeg poslovanja i standard od kojeg ne odstupamo.

Imali smo viziju postati vodeća agencija za poslovanje nekretninama u Zagrebu i danas s ponosom možemo reći da smo to i postigli. No, naši ciljevi tu ne staju. Kaže se da je teže ostati na vrhu nego ga dosegnuti - mi to zaista vjerujemo i na taj način i djelujemo. Svakodnevno radimo na sebi i unapređenju naših usluga, poslovanja, ali i sebe. Ono što nas čini drugačijima je razumijevanje i volja prilagođavanja novoj okolini, kontinuirani rad na nama i našim vještinama kroz edukacije te proširivanje tima novim mišljenjima, znanjima i vrhunskim stručnjacima.

Eurovilla team photo

U tu kategoriju pripada i naša web stranica koja prati svjetske trendove te se istaknula kao jedna od najboljih u Hrvatskoj prema istraživanju struke i klijenata. Drago nam je što je prepoznat naš trud te svakodnevno ulaganje u CRM sustav koji širokoj bazi kupaca i prodavatelja osigurava brzu realizaciju, a pažljiv izbor i provjera svih nekretnina njihovu sigurnost i zadovoljstvo.

Volimo reći kako ne postoji nekretnina na području Tuškanca, Pantovčaka, Prekrižja ili centra Zagreba koja nam je izmaknula iz ponude. Najviše uspjeha i iskustva imamo području ekskluzivnih i rezidencijalnih nekretnina jer je to područje kojemu smo se posvetili. No, zapošljavanjem stručnjaka iz domene poslovnih prostora polako osiguravamo ulazak i uspinjanje prema samom vrhu tog područja.

Zajedno rastemo s jedinom misijom - biti najbolji u onome što radimo, kako bismo najbolje mogli služiti u svim vašim potrebama vezanima uz nekretnine. Nadamo se da ćete nam pokloniti svoje povjerenje i omogućiti da vam pokažemo našu svrhu u praksi.

Radujemo se suradnji s Vama!

Vaš Eurovilla tim

Naši klijenti o nama

Matej Šarčević

Sve pohvale za agenciju Eurovilla i agenticu Saru. Nakon nekoliko drugih agencija koje nisu uspjele niti privući potencijalne kupce, Sara je odradila prodaju naše nekretnine u roku 6 mjeseci. Usprkos nekim teškoćama od strane kupaca Sara je strpljivo i s osmjehom na licu riješila sve nejasnoće. Sve pohvale za mladu, sposobnu i ljubaznu agenticu!

Andrea Kosinec

Suprug i ja tražili smo stan preko Vaše agencije i stupili u kontakt s nekoliko agenata. Ovim bismo putem samo htjeli pohvaliti agenticu Andreu Vincetić na izvanrednom pristupu, predanosti radu i odličnoj komunikaciji. Zaista nismo do sad naišli na tako pristupačnu, a opet profesionalnu agenticu. Iako na kraju nismo našli stan preko Vaše agencije, imamo pozitivno iskustvo zbog Vaše agentice!

Darko Drndić

Kupiti stan, iz mog bogatog iskustva uvek je stresno. Ovoga puta, od prvog poziva, sve je teklo kako se samo moze poželeti. Larissa, sjajna, učtiva i ljubazna, odgovara na sva naša pitanja. Nakon toga, za formalni deo, preuzima nas Elizabeta. Puna razumevanja, dobrih ideja, profesionalna, ali što je najvažnije brzo i sa lakoćom resava svaku prepreku i nedoumicu. Bez imalo stresa smo završili posao. Na kraju, ostaje mi da zaključim da Eurovilla u Puli, sa ovakvim timom, čiji profesionalizam prevazilazi i one najviše sa kojima sam se do sada susretao, standarde dobrog poslovanja diže na novu, višu lestvicu.

Jose Pikunic

Samo želim izraziti svoju zahvalnost Jadranki za izvanredan rad koji je obavila pomažući mi da pronađem svoj novi stan. Kontaktirao sam i druge agencije, ali Jadranka je bila jedina osoba koja se zaista posvetila mojoj potrazi. Uvijek je mislila na mene kada ste primili novu nekretninu i pokazivala mi je samo one koje su odgovarale mojim potrebama. Ponovno je bilo zadovoljstvo raditi s Jadrankom, ne samo zbog njezine profesionalnosti, već i zbog njezinih dobrih ljudskih kvaliteta. Snažno bih je preporučio svakome tko želi kupiti ili prodati nekretninu.

irem gamzeli aktas

Great organization to find a suitable home! Leon Canic was very helpful and he directed us to right appartments according to our needs. He was always available to answer our questions. Thanks again Leon!

Zrinika Lovrić

Od prvog kontakta sa gosp.Ivan Barbić iz Agencije, do same finalizacije kupoprodaje nekretnine imali smo izvrsnu suradnju.Na svakom koraku (ove za nas velike životne odluke), bio je sa nama ,odgovarajući na bezbroj pitanja ,vodeći nas kroz proces profesionalno i odgovorno. Dostupan, u bilo koje doba, susretljiv, pošten, brižan stekao je naše povjerenje te je sama kupnja prošla bez imalo stresa za nas. Ivana Barbića bi svakako preporučili bilo kome tko treba pouzdanu osobu pri poslovanju vezano uz nekretnine.

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.