Agencija smo sa svrhom.

Spajamo ljude i nekretnine u potražnji za savršenim domom.

Počeli smo kao mala obiteljska tvrtka 2002. godine te smo tokom godina postali velika firma s velikim dostignućima. U 18 godina djelovanja izdali smo prvi oglasnik za nekretnine, napravili mnoge stambene i poslovne projekte, sudjelovali u mnogim investicijama te realizirali tisuće kupoprodaja i najmova na području Hrvatske.

Vjerujemo kako je osobni pristup svakom klijentu i svakoj nekretnini te detaljno razumijevanje vaših potreba ključ uspješnog pronalaska savršene nekretnine. Iz tog razloga naš pristup i filozofiju poslovanja temeljimo na Vama. Razumijemo što je sve potrebno kako bi proces pronalaska idealnog prostora bio ugodan proces za svakoga našeg klijenta i svaku njegovu potrebu.

Iza te filozofije stoji tim od 20 stručnjaka i preko 10 tisuća zadovoljnih kupaca koji su tokom godina postali dio naše priče, kao i mi njihove. Eurovilla tim se sastoji od licenciranih agenata za nekretnine, visoko stručne pravne službe, menadžera, voditelja ureda, marketinških stručnjaka, vrsnog programera i profesionalnog fotografa čiji će rad uslugu posredovanja učiniti da izgleda vrlo jednostavnom. Ured nam je prilagođen ugodnom poslovanju, gdje se poštuju različitosti i nagrađuje izvrsnost. Rezultat su motivirani i zadovoljni ljudi koji osiguravaju da je vaše iskustvo s nama vrhunsko.

Proces kupoprodaje ili najma sastoji se od mnogo sitnih koraka i kockica koje smo mi objedinili i napravili prekrasan mozaik u kojem ste Vi, naš klijent, na prvome mjestu. Stavljanje Vas u središte svega što radimo temeljna je vrijednost našeg poslovanja i standard od kojeg ne odstupamo.

Imali smo viziju postati vodeća agencija za poslovanje nekretninama u Zagrebu i danas s ponosom možemo reći da smo to i postigli. No, naši ciljevi tu ne staju. Kaže se da je teže ostati na vrhu nego ga dosegnuti - mi to zaista vjerujemo i na taj način i djelujemo. Svakodnevno radimo na sebi i unapređenju naših usluga, poslovanja, ali i sebe. Ono što nas čini drugačijima je razumijevanje i volja prilagođavanja novoj okolini, kontinuirani rad na nama i našim vještinama kroz edukacije te proširivanje tima novim mišljenjima, znanjima i vrhunskim stručnjacima.

U tu kategoriju pripada i naša web stranica koja prati svjetske trendove te se istaknula kao jedna od najboljih u Hrvatskoj prema istraživanju struke i klijenata. Drago nam je što je prepoznat naš trud te svakodnevno ulaganje u CRM sustav koji širokoj bazi kupaca i prodavatelja osigurava brzu realizaciju, a pažljiv izbor i provjera svih nekretnina njihovu sigurnost i zadovoljstvo.

Volimo reći kako ne postoji nekretnina na području Tuškanca, Pantovčaka, Prekrižja ili centra Zagreba koja nam je izmaknula iz ponude. Najviše uspjeha i iskustva imamo području ekskluzivnih i rezidencijalnih nekretnina jer je to područje kojemu smo se posvetili. No, zapošljavanjem stručnjaka iz domene poslovnih prostora polako osiguravamo ulazak i uspinjanje prema samom vrhu tog područja.

Zajedno rastemo s jedinom misijom - biti najbolji u onome što radimo, kako bismo najbolje mogli služiti u svim vašim potrebama vezanima uz nekretnine. Nadamo se da ćete nam pokloniti svoje povjerenje i omogućiti da vam pokažemo našu svrhu u praksi.

Radujemo se suradnji s Vama!

Vaš Eurovilla tim

Naši klijenti o nama

Domagoj Burić

Poštovani, Ovim putem želim pohvaliti Vašeg djelatnika, gospodina ZENONA PAVIĆA. Naime, g. Pavić pokazao je nevjerojatnu količinu profesionalizma, sposobnosti, uslužnosti, strpljenja, inteligencije i umijeća komunikacije. U posljednje vrijeme, zbog kupnje stana u Zagrebu, bio sam u kontaktu s dvadesetak agenata za prodaju nekretnina a gospodin Pavić je uvjerljivo najbolji i najprofesionalniji od svih koje sam imao priliku upoznati. K tomu, zadivljujuća je i spoznaja da tako mlad čovjek ima tako rafinirane komunikacijske i poslovne vještine, što se vrlo rijetko može susresti i kod znatno starijih i iskusnijih od njega. Tvrtka koja se oslanja na ovakve fenomenalne i sposobne mlade ljude ima osiguranu budućnost. Ne želeći se miješati u unutarnju politiku Vaše cijenjenje tvrtke, dopustite mi da izrazim svoje mišljenje da je ovakav djelatnik zaslužio svaku dostupnu vrstu poslovne nagrade. Čestitam Vam na tome što u svojim redovima imate ovakvog vrhunskog profesionalca.

PPD - Prvo plinarsko društvo

Neizmjerno smo zahvalni na prilici da surađujemo s agencijom na profesionalnom nivou kakvu nudi EUROVILLA što dokazuje naša dugogodišnja i uspješna suradnja sa agentom Ivanom Guinom koji reprezentativno predstavlja agenciju Eurovilla. Pri svakom koraku kompleksnog procesa, gospodin Ivan Guina je bio maksimalno na usluzi, pristupačan i nevjerojatno jasan i konkretan. Naša zahvalnost na izvrsno odrađenom agentskom poslu, ali i onom pravnom segmentu, koji nam je bio od neizrecive važnosti, može služiti kao primjer fantastične usluge koju bismo rado predložili svim potencijalnim klijentima. Eurovilla je zacijelo najbolja agencija za nekretnine s kojom smo dosad surađivali, na čiju ćemo se stručnost uvijek rado osloniti. Naše tople preporuke budućim klijentima za suradnju sa gospodinom Ivanom i Eurovillom - najboljom agencijom za nekretnine.

Vesna Sneller Harmach

Ovime bih se još jednom htjela zahvaliti za vašu pomoć oko prodaje stana. Svakako ću preporučiti agenciju Eurovilla, sve je bilo izvrsno organizirano i vi ste predložili odlični strategiju prodaje stana, uključivo cijenu i objašnjenje tečaja za konverziju valuta. Također ste izvrsno ocijenili koji kupci su spremni u investiciju i po kojoj cijeni. Atraktivne snimke stana od profesionalnog fotografa Euroville su jako pomogle da se privuku kupci na internetu, a internet oglasi izgledaju izvrsno. U zaključku vrlo profesionalna i iskusna agencija kao i vi kao posrednik u kupoprodaji.

Ela Tečić

Cijeli proces kupnje stana za koji čujem da je naporan je olakšan Antinom profesionalnošću. Učinkovit, razuman, susretljiv i smirujućeg učinka, Ante Gregović uvelike olakšava proces kupnje nekretnine. Papirologiju mi je dostavljao gdje god sam se nalazila pa nisam imala nikakvog gubitka vremena. Zaista, izvanredan agent u kojeg možete imati povjerenja te ga preporučam ako želite bez muke odraditi kupnju nekretnine.

Antun Horvatic

Proces kupnje stana odrađen bezbolno i brzo zahvaljujući izuzetno profesionalnom agentu. Ante nam je cijelo vrijeme bio dostupan te dostavljao papire na potpis gdjegod smo se u tom trenutku nalazili, neovisno o dobu dana. Ako ćemo ikada opet prolaziti kroz proces kupoprodaje nekretnina, sigurno ćemo se njemu prvo javiti.

Niko Skelin

Izvrstan pristup prema klijentima. Srdačan i ljubazan agent Matteo zbog kojega je cijeli posao prošao bezbolno i brzo i kojemu ništa nije bilo teško!

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Gajeva 15, 10000 Zagreb, Hrvatska

Domovinskog rata 104c, 21000 Split, Hrvatska

+385 1 4815 111

+385 98 367 582