Agencija smo sa svrhom.

Spajamo ljude i nekretnine u potražnji za savršenim domom.

Počeli smo kao mala obiteljska tvrtka 2002. godine te smo tokom godina postali velika firma s velikim dostignućima. U 19 godina djelovanja izdali smo prvi oglasnik za nekretnine, napravili mnoge stambene i poslovne projekte, sudjelovali u mnogim investicijama te realizirali tisuće kupoprodaja i najmova na području Hrvatske.

Vjerujemo kako je osobni pristup svakom klijentu i svakoj nekretnini te detaljno razumijevanje vaših potreba ključ uspješnog pronalaska savršene nekretnine. Iz tog razloga naš pristup i filozofiju poslovanja temeljimo na Vama. Razumijemo što je sve potrebno kako bi proces pronalaska idealnog prostora bio ugodan proces za svakoga našeg klijenta i svaku njegovu potrebu.

Iza te filozofije stoji tim od 50 stručnjaka i preko 20.000 zadovoljnih kupaca koji su tokom godina postali dio naše priče, kao i mi njihove. Eurovilla tim se sastoji od licenciranih agenata za nekretnine, visoko stručne pravne službe, menadžera, voditelja ureda, marketinških stručnjaka, vrsnog programera i profesionalnog fotografa čiji će rad uslugu posredovanja učiniti da izgleda vrlo jednostavnom. Ured nam je prilagođen ugodnom poslovanju, gdje se poštuju različitosti i nagrađuje izvrsnost. Rezultat su motivirani i zadovoljni ljudi koji osiguravaju da je vaše iskustvo s nama vrhunsko.

Proces kupoprodaje ili najma sastoji se od mnogo sitnih koraka i kockica koje smo mi objedinili i napravili prekrasan mozaik u kojem ste Vi, naš klijent, na prvome mjestu. Stavljanje Vas u središte svega što radimo temeljna je vrijednost našeg poslovanja i standard od kojeg ne odstupamo.

Imali smo viziju postati vodeća agencija za poslovanje nekretninama u Zagrebu i danas s ponosom možemo reći da smo to i postigli. No, naši ciljevi tu ne staju. Kaže se da je teže ostati na vrhu nego ga dosegnuti - mi to zaista vjerujemo i na taj način i djelujemo. Svakodnevno radimo na sebi i unapređenju naših usluga, poslovanja, ali i sebe. Ono što nas čini drugačijima je razumijevanje i volja prilagođavanja novoj okolini, kontinuirani rad na nama i našim vještinama kroz edukacije te proširivanje tima novim mišljenjima, znanjima i vrhunskim stručnjacima.

U tu kategoriju pripada i naša web stranica koja prati svjetske trendove te se istaknula kao jedna od najboljih u Hrvatskoj prema istraživanju struke i klijenata. Drago nam je što je prepoznat naš trud te svakodnevno ulaganje u CRM sustav koji širokoj bazi kupaca i prodavatelja osigurava brzu realizaciju, a pažljiv izbor i provjera svih nekretnina njihovu sigurnost i zadovoljstvo.

Volimo reći kako ne postoji nekretnina na području Tuškanca, Pantovčaka, Prekrižja ili centra Zagreba koja nam je izmaknula iz ponude. Najviše uspjeha i iskustva imamo području ekskluzivnih i rezidencijalnih nekretnina jer je to područje kojemu smo se posvetili. No, zapošljavanjem stručnjaka iz domene poslovnih prostora polako osiguravamo ulazak i uspinjanje prema samom vrhu tog područja.

Zajedno rastemo s jedinom misijom - biti najbolji u onome što radimo, kako bismo najbolje mogli služiti u svim vašim potrebama vezanima uz nekretnine. Nadamo se da ćete nam pokloniti svoje povjerenje i omogućiti da vam pokažemo našu svrhu u praksi.

Radujemo se suradnji s Vama!

Vaš Eurovilla tim

Naši klijenti o nama

Toni Damjanić

Nakon uspješne prodaje nekretnine, želim se toplo zahvaliti agenciji Eurovilla, a naročito gospođi Moniki Krnjić. Profesionalna, pouzdana i vrlo srdačna osoba, agentica Monika uvijek nam je bila na raspolaganju redovito nas je „ažurirala“ o situaciji te nam je čitav proces maksimalno olakšala. Topla preporuka! 6/5 zvjezdica.

L.K.

Poštovana Jadranka i cijeli tim Euroville, Želio bih Vam izraziti najiskreniju zahvalnost na iznimnoj usluzi koju ste mi pružili u pronalasku mog novog stana. Nakon dvije godine intenzivne potrage, imao sam sreću da ste se pojavili kao agentica u Eurovilli i sve promijenili. Nisam mogao biti zadovoljniji s rezultatima. Stan koji ste pronašli za mene premašio je sva moja očekivanja. Sve što sam tražio, uključujući lokaciju, veličinu i cijenu, bilo je savršeno usklađeno s mojim zahtjevima. Hvala Vam na trudu i pažnji koju ste uložili u pronalazak nekretnine koja mi savršeno odgovara. Također bih želio istaknuti vašu iznimnu komunikaciju tijekom cijelog procesa. Uvijek ste bili dostupni za moja pitanja i brzo ste odgovarali na sve moje upite. Vaša strpljivost i profesionalnost bili su izvanredni, čineći proces kupnje izuzetno jednostavnim i bez stresa. Hvala Vam na vašem predanom radu i stručnosti. Svakako ću Vas preporučiti svojim prijateljima i obitelji koji traže nekretnine jer smatram da ste najbolji agent s kojim sam imao priliku surađivati. Još jednom, najiskrenije hvala na svemu što ste učinili za mene. Ovaj novi stan predstavlja ostvarenje mog dugogodišnjeg sna, a Vi ste tu snagu učinili stvarnošću. Zahvaljujući Vama, sada imam dom koji savršeno odgovara mojim potrebama i željama.

I.R.

Moram priznati da se od samog početka vidjelo da nije običan agent za nekretnine. Njezina razina stručnosti i poznavanja tržišta bila je doista iznimna. Ima urođenu sposobnost da razumije naše jedinstvene preferencije i zahtjeve koje odgovaraju našim potrebama. Strpljenje i pregovaračke sposobnosti koje je pokazala i za koje znam da će se nastaviti, jer smo tek na početku kupovine nekretnine,     tijekom cijelog procesa su doista izvanredni.   Ono što je izdvaja je njezina iznimna sposobnost brzog i učinkovitog sklapanja poslova. Nakon mjeseci razočaranja i promašaja, ona je uskočila   I U ROKU OD NEKOLIKO MINUTA   uspješno zaključila posao za nas. Bio je to dokaz njezine stručnosti, profesionalizma i čiste predanosti Vašim klijentima. Bili smo zapanjeni kako se neprimjetno snalazi u složenosti transakcije, jer je gospođa već imala kupca za nekretninu, čineći ovaj cijeli proces glatkim i bez stresa za nas.  Uvjereno smo da smo u rukama stručnjaka koji štiti naše najbolje interesa. Njezina izvanredna pregovaračka vještina     nedvojbeno je odigrala ključnu ulogu u osiguravanju savršene nekretnine za nas.  Znajte da ćemo vas svim srcem preporučiti svakome tko traži agenta za nekretnine. Vi ste pravi profesionalci i čast nam je imamo priliku raditi s Vama.  

Andreja i Ante Jurišić

Temeljem prijašnje poslovne suradnje angažirali smo Krešu da nam pronađe stan za najam. Cijeli proces oko iznajmljivanja bio je brz i bez dodatnog stresa. Osluškivao je naše želje i na kraju smo dobili upravo ono što smo željeli. Krešo je još jednom pokazao da je osoba na koju se uvijek možemo pouzdano osloniti. Hvala mu na tome!

Kata i Jure Palić

g. Krešo je vrlo simpatičan i uslužan. Korektno obavljene aktivnosti uz kupnju stana na području grada Zagreba. Odmah smo dali preporuku prijateljima koji su u potrazi za stanom. Profesionalnost s 5 zvijezdica plus.

Kristina K.

Ovim putem bih se htjela zahvaliti gospodinu KREŠIMIRU SVITLANOVIĆU i agenciji EUROVILLA, koji je maksimalno stručno, profesionalno i urgentno reagirao u slučaju vrlo važnog najma. Usluga koju je KREŠIMIR realizirao kao agent na zavidnom je nivou standarda prestižnih inozemnih agencija, a nakon same suradnje s agentom KREŠIMIROM , svakako ću ga rado preporučiti. Osim kvalitetne, brze i konkretne usluge, agenti EUROVILLE, pa tako i gospodin Krešimir, uvjerljivo su najelokventniji, najkulturniji i najpristojniji profesionalci na tržištu nekretnina. Sve pohvale i nezaobilazne preporuke!

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

+385 1 4815 111

+385 98 367 582