Svečano otvorenje Eurovilla poslovnice u Splitu

Svečano otvorenje Eurovilla poslovnice u Splitu

Vodeća hrvatska agencija za luksuzne nekretnine Eurovilla proslavila je otvorenje splitske poslovnice u petak 13.05.2022. u poznatom splitskom hotelu Park.

 

Nakon više od dvadeset godina djelovanja u samom vrhu tržišta nekretnina u Zagrebu, Eurovilla se uspješno i dominantno širi na tržište Istre i Dalmacije, brojeći u svom katalogu vrhunsku ponudu na novim tržištima.

 

Prigodnim eventom u hotelu Park uz mnogobrojne VIP goste iz javnog života, svijeta sporta, showbiznisa, poslovnog i estradnog svijeta upriličen je dolazak najistaknutije hrvatske agencije u Split i okolicu.

 

Među poznatim licima mogli su se vidjeti i Izabel Kovačić, Maja šuput, Jelena Rozga, Davor Bilman, Bruno Kovačević, Antonija Stupar Jurkin

 

Uz brojne edukacije vrhunskih predavača te nezaobilazne Dalmatino i Jelenu Rozgu, koji su upriličili nezaboravnu zabavu, pustit ćemo da slike još jednom govore više od riječi

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.