Andrej Vučković

Andrej Vučković

Licencirani agent za nekretnine

andrej@eurovilla.hr+385 99 475 4113Preuzmi kontakt Preuzmi kontakt

Andrej razumije koliko je stresna prodaja i/ili kupnja nekretnine i zna da taj stres ne završava potpisom ugovora, već postprodajnim procesima. 

Od završene srednje škole se bavi procjenama vrijednosti nekretnina, kao i direktnom prodajom. Svojim iskustvom i odličnim poznavanjem tržišta stambenih i poslovnih nekretnina garantira brzo i stručno rješavanje svih vaših potreba, a posebice prodaju i zakup poslovnih nekretnina. Uz to, zna da je uklapanje na pretrpanom tržištu nekretnina neuspjeh i možete računati na to da uz njega nećete biti nevidljivi te da ćete vaši interesi uvijek i dosljedno biti na njegovom prvom mjestu.

Zašto je Andrej tako uspješan? Jer su mu dobra volja, osmijeh, kao i zadovoljni klijent uvijek na prvom mjestu.

Klijenti o Andreju

Maja Duraković

Pozdrav team Eurovilla, moramo pohvaliti agenta Andreja Vučkovića jer je s njim bila potraga za lokaciju za našu novu trgovinu bez stresa i na vrlo profesionalnom nivou. Uvijek je bio...

Krešimir Kursar

Dragi Eurovilla team, jako sam zadovoljan Vašom agencijom, pogotovo profesionalnim radom vašeg agenta Andreja Vučkovića. Agent je za pet. Bravo i samo dalje tako. Lijep pozdrav.

Nekretnine agenta (257)

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.