Ante Gregović

Ante Gregović

Licencirani agent za nekretnine

ante@eurovilla.hr+385 98 669 711Preuzmi kontakt Preuzmi kontakt

Agent s dugogodišnjim iskustvom u turizmu koji je svoje moći odlučio koristiti kako bi pomogao svojim klijentima u potrazi za idealnom nekretninom.

Strast mu je koristiti svoje iskustvo i znanje kako bi riješio vaš problem, odnosno kako bi pronašao pravi prostor za vas, suglasno vašim željama. Ono što ćete dobiti od njega je vizija kako vaša nekretnina može izgledati u budućnosti, tako da ćete ju i vi moći jasno zamisliti i vidjeti u mislima. Uz njega ne možete pogriješiti.

Klijenti o Anti

Tatjana Tatjana

(Translated by Google) If it is true that people are behind the name of the company, then that is certainly true for Euroville. My experience with sales agent Ante is completely positive, who is...

Ela Tečić

Cijeli proces kupnje stana za koji čujem da je naporan je olakšan Antinom profesionalnošću. Učinkovit, razuman, susretljiv i smirujućeg učinka, Ante Gregović uvelike olakšava...

Nekretnine agenta (115)

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.