Uvijek online i uvijek spremna pomoći: naša vrsna voditeljica ureda nije samo ključna osoba u agenciji - ona je vaša ključna veza prema ostvarenju savršenog doma.

Dina je pravo osvježenje među nekretninskim stručnjacima, uvijek vedra i nasmijana, spremna unaprijediti vaše iskustvo u svijetu nekretnina. Kao jedan od ključnih stupova u našoj agenciji, Dina donosi ne samo stručnost i znanje, v eć i nevjerovatnu predanost klijentima.

Uvijek tu za vas, pružajući potpunu podršku, odgovarajući na pitanja i dijeleći svoje stručn oznanje kako bi vaše iskustvo bilo bezbrižno.

Za nju ovo nije samo posao - to je strast. Njeno posvećenje klijentima prepoznaje se u svakom savjetu. Ona ne samo da razumije dinamiku tržišta, već i gradi dugoročne odnose s klijentima temljene na povjerenju i vlastitom znanju i petnaestogodišnjem iskustvu.

Klijenti o Dini

Borna Marić

Imao sam loša iskustva s prijašnjim najmoprimcima pa sam se napokon odlučio iznajmiti svoj stan preko agencije. Nisam znao što mogu očekivati, ali krajnji rezultat je bio...

Sara i Josip

Imamo samo riječi hvale za gospođu Dinu! I ona i Eurovilla su se pokazali kao odličan izbor. Naime, nikad prije nismo surađivali s agencijama i drago nam je da smo baš Dini...

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.