Magistra ekonomije po struci Doris je iznimno perspektivna mlada agentica za nekretnine koja svoje poslovne komunikacijske vještine izvrsno prenosi u segment kompleksnog poslovanja pri posredništvu s nekretninama gdje se sjajno snalazi. Pristupačna, stručna, profesionalna i izvrsno informirana o brojnim trendovima nužnim za kvalitetno bavljenje svojim poslom, Doris postiže vrhunske rezultate na zadovoljstvo svojih brojnih klijenata koji ju uvijek rado preporučuju. Iznimno talentirana za osluškivanje individualnih potreba i zahtjeva na vrlo kompetitivnom tržištu, Doris je uvijek siguran izbor ako želite realizirati svoju nekretninu iz snova. Eurovilla osigurava izvrsnost svih svojih zaposlenika, što je naravno slučaj i s Doris.

Klijenti o Doris

Marko Radić

Ovim putem se zelim samo zahvaliti vasoj Agentici za Zadarsko podrucje. Gosp. Doris. Jedna vrlo profesinonalna osoba koja je odradila posao u vrlo kratkom roku. na nase veliko zadovoljstvo Jako...

Nekretnine agenta (351)

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.