Dragan Arapović

Dragan Arapović

Licencirani agent za nekretnine

dragan.arapovic@eurovilla.hr+385 95 391 8992Preuzmi kontakt Preuzmi kontakt

Licencirani agent za posredovanje u prometu nekretninama, s dugogodišnjim iskustvom u Zemljišnoknjižnom odjelu Općinskog građanskog suda u Zagrebu, koji je odlučio sve svoje vještine spojiti s benefitima rada s ljudima. 

Stručnjak je za sva pravna pitanja s kojima ćete se susresti pri kupnji ili prodaji nekretnine, ali i za pitanja poput: „Je li ovo moj dom iz snova?”, pa će se vjerojatno vrlo brzo naći na listi omiljenih kontakata u vašem telefonskom imeniku kada je u pitanju posredovanje nekretninama.

Klijenti o Draganu

Daniel Lovric

Nas agent je bio Dragan i mogu reci samo rijeci pohvale. Sa njim je sve komplicirano sto covjek mora birokratski odraditi bilo jednostavno i tijekom cijelog tog procesa osjecali smo se vrlo...

Obitelj Lulić

Dragan je bio važan faktor u pronalasku našeg stana. Bez njegovih savjeta, usmjeravanja i profesionalnosti, naša potraga bi bila znatno teža. I Dragan i cijela Eurovilla su bili...

Nekretnine agenta (26)

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.