Edita Tičinović

Edita Tičinović

Licencirani agent za nekretnine

edita@eurovilla.hr+385 91 2300 181Preuzmi kontakt Preuzmi kontakt

Dosadašnje poslovno i privatno iskustvo kod Edite je rezultiralo razvijanjem impresivnih organizacijskih vještina. Iznimno temeljita u svim aspektima djelovanja, komunikativna Edita je visoko motivirana za uspjeh i napredak kroz dinamično tržište nekretnina. Iznimno bogata profesionalna povijest djelovanja u prestižnim splitskim hotelima postavila je snažan stručni temelj za rad s najzahtjevnijim klijentima iz cijeloga svijeta. Vrhunsko poznavanje engleskog jezika jedna je od najjačih profesionalnih kvaliteta kao moderne, mlade, poslovne žene. Ova stručna specijalistica hotelijersko-turističkog menadžmenta (struč. spec. oec.) jedna je od najprominentnijih agentica Eurovilline splitske poslovnice.

Klijenti o Editi

Tomislav Kusić

Zahvaljujem se iznimno profesionalnoj suradnji i angažmanu Edite Tičinović. Posebno na brzoj i učinkovitoj realizaciji i dostupnosti. Sve je odrađeno na nivou. Moje preporuke.

Lukas S

Za vašu agenticu Editu Tičinović sve pohvale na vođenju cijelog procesa posredovanja, komunikaciji i profesionalizmu. Svakako ću u svakoj sljedećoj situaciji koristiti vaše usluge....

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.