Filip Vuković

Filip Vuković

Licencirani agent za nekretnine

filip@eurovilla.hr+385 98 934 3989Preuzmi kontakt Preuzmi kontakt

Dinamičnost, pristupačnost i fleksibilnost samo su neke od značajnih Filipovih odlika, akademskog prvostupnika Fakulteta za menadžment u turizmu, koji je nakon sedam godina rada u turizmu i ugostiteljstvu svoju strast prema radu s ljudima odlučio slijediti u pravcu posredništva pri poslovanju s nekretninama. Uvijek spreman na nove izazove, s jasnim ciljem profesionalne izvrsnosti, Filip će svojim klijentima posvetiti punu pozornost, te pomoći realizirati sve željene parametre kompleksnog procesa potražnje za idealnom nekretninom. Uz puno povjerenje svojih kolega i klijenata, Filip je neizostavan član mladog i dinamičnog Eurovillinog tima, koji se uvjerljivo i stručno nosi sa svim izazovima.

Klijenti o Filip

Ivana Maras Pezer

Prvi put sam surađivala s agencijom "Eurovilla" i sigurna sam da ću nastaviti i u budućnosti. Vrlo su profesionalni i stručni, a također jednostavni i brzi tijekom cijeloga procesa, od snimanja...

Nekretnine agenta (44)

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.