Iva Dilber

Iva Dilber

Licencirani agent za nekretnine

iva.dilber@eurovilla.hr+385 99 192 5788Preuzmi kontakt Preuzmi kontakt

Iza nasmiješenog lica i pristupačnog odnosa s klijentima, krije se stručnjakinja s položenim stručnim ispitom za agenta u posredovanju u prometu nekretninama i zavidnim iskustvom u pronalascima domova iz snova. 

Iva je agentica koja će vam dokazati da iskustvo prodaje ili kupnje stana ne mora biti stresno za klijenta, jer se i u najtežim situacijama pobrine da se klijent osjeća sigurno i zadovoljno. 

Iako iza sebe ima popriličan broj projekata, svjesna je da je svakom pojedinom klijentu kupnja ili prodaja nekretnine ogroman životni korak, pa možete biti sigurni da je sav fokus za vrijeme vaše prodaje ili kupnje stana upravo na vama.

Klijenti o Ivi

Branimir Hajduković

"Agentica Iva je toliko pristupačna, ima izvrsne people skills, komunikativna i ažurna, upućena u svoj posao i ostavlja veliki dojam profesionalnosti."

Ves Nich

Sve preporuke za agenciju Eurovilla a posebna preporuka za gospođu Ivu D. Sve je proteklo bez ikakvog problema zahvaljujući ogromnom znaju i iskustvu gospođe Ive. Nije bilo pitanja na koje nije...

Nekretnine agenta (160)

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.