Katarina Prša

Katarina Prša

Licencirani agent za nekretnine

katarina@eurovilla.hr+385 99 626 9535Preuzmi kontakt Preuzmi kontakt

Katarina se Eurovilli pridružila nakon studija odnosa s javnošću i dokaz je da je iskustvo najbolja škola. Voli izazove, komunikaciju s ljudima i skupljanje novih znanja te se stoga odlučuje i okušati u uzbudljivim vodama tržišta nekretnina koje joj postaje profesija.

Izuzetno motivirana i ambiciozna, Katarina je u nekoliko godina stekla povjerenje klijenata i osigurala im domove koji su baš po njihovoj mjeri. Iskren i otvoren pristup garancija su prijateljskog odnosa na putu do vašeg novog stana, a upravo njeno nastojanje da razumije i shvati vaše želje pomoći će vam u pravilnom odabiru i pretvoriti kupnju (ili prodaju) nekretnine u ugodno iskustvo.

Klijenti o Katarini

Anja Victoria Biser

Katarina je odlično odradila posao prodaje stana, u rekordnom rok i za zadovoljavajuću cijenu. Hvala Katarina! :) (Translated by Google) Katarina did an excellent job of selling the apartment, in...

Gordana Kalebic

Zahvaljujem gospodicni Katarini na posredovanju. Od pocetka mi je ulijevala povjerenje jer je objektivno predstavila stan, sa svim njegovim prednostima i nedostacima, ne navlaceci niti na jednu...

Nekretnine agenta (79)

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.