Svojim znanjem na području trgovačkog i građanskog prava s specijalizacijom za zemljišnoknjižno pravo, Marija nastoji pomoći klijentima, ali i agentima, u rješavanju problema s kojim se susreću tijekom kupoprodaje, najma i zakupa.

Klijenti koji za pronalazak svoga doma odaberu našu agenciju, rade to zbog sigurnosti koju im agenti, ali i pravni tim pružaju. Svojim klijentima uvijek stoji na raspolaganju.

Marija je izrazito sistematičan radnik. Prije realizacije, svaku nekretninu dodatno provjeri radi dodatne sigurnosti klijenata, a zatim pristupa pripremi ugovora. Od odabira nekretnine, do uknjižbe prava vlasništva nad nekretninom, svaki korak je sigurno proveden i detaljno pregledan.

Klijenti o Mariji

Chris Bibich

Želim zahvaliti Mariji Okopni što se tiče moje kupovine stana. Sav je postupak bio jasan i obavljen na vrijeme. Nije mi bilo lako pravilno pripremiti dokumentaciju, ali cijelo ovo vrijeme...

Lee Right

Marija je bila dobro informirana i pametna. Bila je i uslužna i ljubazna. Preporučio bih je!

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.