Sergio je osnivač i vlasnik agencije Eurovilla, koji vlastitim poslovanjem uspješno upravlja već gotovo dva desetljeća.

Agenciju je izgradio na čvrstim temeljima obrazovanja koje je stekao u Londonu i dugogodišnjeg iskustva u radu kao agent za nekretnine. Njegovo iskustvo, entuzijazam i izražena radna etika su razlozi zbog kojih ga jednako cijene i klijenti i kolege. Mnogi od njih su prepoznali njegovu predanost radu i usmjerenost na to da cjelokupan proces traženja i kupnje nekretnine ne bude stresno, nego ugodno iskustvo.

Klijenti posebno cijene njegovo znanje i vještine u pregovorima, te su uvijek sigurni da na svojoj strani imaju agenta koji se odlučno zalaže za njihovu dobrobit. Ključ za njegov uspjeh je odlično poznavanje tržišta nekretnina, ali i aktivno slušanje želja i potreba klijenata, kojima je na raspolaganju u svakom trenutku potrage za domom koji će ih oduševiti. 

Klijenti o Sergiu

Ivica Kovač

Gospodin Sergio Serdarušić i Eurovilla su zaista najbolje od najboljeg što agencije za nekretnine u Hrvatskoj mogu ponuditi. Vrhunska usluga, elegantna estetika, profesionalizam,...

Luka Klarić

Dragi Sergio, htio bih Vam se, po ne znam koji put, zahvaliti na fantastično odrađenom poslu. Vi ste agent kakav se samo poželjeti može! Od fotografiranja nekretnine, savjetovanja oko oglasa,...

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.