1/5
Projekt

Crikvenica, Dramalj, luksuzan projekt NOVOGRADNJE prvi red do mora

Projekt stambene izgradnje

374.580 - 792.225 €

Županija: Primorsko-goranska

Grad/Općina: Crikvenica

Naselje: Dramalj

Opširnije

Crikvenička rivijera zanimljiva i atraktivna uvijek ima što za ponudit svojim gostima. Od brojnih turističkih sadržaja, restorana, kafića i noćnih izlazaka pa sve do dugih pješčanih plaža. U blizini Crikvenice udaljeno samo 3 km nalazi se mirno naselje Dramalj koje zbog svoje ugodne klime i ljubaznih domaćina pruža idealanu priliku za odmor i bijeg od užurbanog načina života.

S jednim od najljepših pogleda na Jadranu, ova novogradnja osvojit će vas na prvi pogled. Udaljeni samo 20 m od mora, ovaj novoizgrađeni kompleks stanova sastoji se od dvije zgrade, građeni prema najvišim standardima i koristeći najkvalitetnije materijale. Zgrade su opremljene Fundermaxx ventilirajućom fasadom, aluminijskom stolarijom s troslojnim staklom proizvođača Alumin, VRF sustavom za hlađenje i grijanje proizvođača Daikin.

U ovoj fazi gradnje klijenti će moći birati sanitarije, keramiku i parkete do određenog budžeta u renomiranoj hrvatskoj trgovini Keraterm koji ima bogati izbor ponude proizvođača iz cijeloga svijeta.

Svaki stan bira svoje parkirno mjesto u garaži ili vanjsko parkirno mjesto koje se obračunava po koeficijentu 0.5 ili 0.2 i dodaje se u konačnu kvadraturu stana.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.