1/11
Projekt

Drvenik, novogradnja na samom moru

Projekt stambene izgradnje

507.780 - 565.955 €
Dostupni stanovi:6 / 6

Županija: Splitsko-dalmatinska

Grad/Općina: Gradac

Naselje: Drvenik

Opširnije

Dvosobni stanovi u izgradnji u prvom redu uz more na prodaju u malom dalmatinskom i turističkom mjestu Drvenik. Zgrada će početi sa izgradnjom 15.10.2024.

U ponudi su stanovi na prizemlju, prvom i drugom katu sa pripadajućim terasama i vrtovima. Svaki stan će imati otvoren pogled na more od kojeg vas dijeli samo šetnica. Svakom stanu pripada jedno parkirno mjesto sa sjeverne strane građevine.

U izgradnji će se koristiti iznimno kvalitetni materijali, vrhunska zvučna i toplinska izolacija. Svaka prostorija u stanu će biti klimatizirana, svaka soba sa parketom/keramikom, u kupaonici i kuhinji keramičkim pločicama prve klase, balkonska ograda od kaljenog stakla, kupaonice u potpunosti završene sa podnim grijanjem, podno grijanje kroz cijeli stan, protuprovalnim vratima na ulazu, tv, satelit i internet priključcima u svakoj prostoriji, vanjskim PVC otvorima s roletama na struju, itd...

Moguće je sudjelovati u odabiru podnopolagalačkih materijala!

Drvenik je slikovito malo mjesto smješteno na Makarskoj rivijeri duž obale Jadranskog mora sa pestotinjak stalnih stanovnika. Nalazi se između većih gradova Makarske (33km) i Ploča (32km) te je poznat po svojim prekrasnim šljunčanim plažama i kristalno čistom moru. Osim što nudi uživanje u sunčanju i kupanju, Drvenik također privlači posjetitelje svojom mirnom atmosferom i prekrasnim pogledom na okolne planine. Mjesto je idealno za opuštajući obiteljski odmor ili romantični bijeg iz svakodnevice.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.