1/4
Projekt

Hvar, Jelsa, Apartmani od 52 m2 do 66 m2 – pogled na more

Projekt stambene izgradnje

300.000 - 340.000 €

Županija: Splitsko-dalmatinska

Grad/Općina: Jelsa

Opširnije

U Jelsi na Hvaru, na površini zemljišta od 1200 m2 grade se 2 stambena objekta s 12 apartmana. Naselje je udaljeno 250 m od mora i centra mjesta.

U izgradnji objekta se koriste vrhunski materijali i primjenjuju visoki standardi gradnje.

Objekti će se graditi u tri etaže (prizemlje, 1 kat i 2 kat) s ravnim nepropusnim krovom a zidna izolacija je od 10 cm kamene vune s keramičkom fasadom.

U unutrašnjosti će se koristiti podne obloge 1 klase s podnim grijanjem u kupatilima a soba i dnevni prostor će imati inverter pametni klima uređaj.

Posebna pažnja će se posvetiti pažljivom hortikulturnom uređenju okoliša.

Predviđeni završetak gradnje i primopredaja je 09/2024 pa se kupcu pruža mogućnost da po individualnim dizajnerskim rješenjima osmisli detalje u opremanju unutrašnjosti apartmana uz tehničku podršku investitora.

Prekrasan grad Jelsa jedno je od najpopularnijih odredišta za odmor na otoku Hvaru u Hrvatskoj. Posebno je šarmantna luka sa slikovitom rivom i brojnim lijepim starim dalmatinskim kamenim kućama. Krivudave uličice, trgovi i znamenitosti oduševljavaju posjetitelje, a mnogi ugodni restorani pozivaju vas da se zadržite. Ali i ljubitelji plaža će voljeti ovo područje, jer ovdje u Jelsi postoje neke prekrasne plaže i uvale koje treba otkriti. Zbog optimalnog položaja, grad je fantastična polazna točka za istraživanje otoka Hvara i odlazak na neke nezaboravne izlete. Cijeli štih jelšanske luke jedinstven je i poseban. Ako ste ljubitelj dulje šetnje, možete prošetati šetnicom prema plaži prema Vrboskoj (4 km) ili prema plaži Mina (1 km). Uvale i prekrasne plaže oko Jelse su zaista nevjerojatne. Uz obalu ćete uvijek pronaći izvrsna mjesta za kupanje i skrivene uvale obrubljene prekrasnom mirisnom borovom šumom.

Jelsa je grad bogate povijesti, stari grad Jelsa spominje se u Hvarskom statutu 1331. godine. Iako točan položaj i opseg antičke Jelse nisu dobro razjašnjeni, ostaci starog zaštitnog zida još uvijek se mogu vidjeti na zapadnoj strana poluotoka Gradina. Materijalni ostaci iz rimskog razdoblja dokazuju postojanje naselja na području Jelse. Nekoliko vila sačuvano je na području Kutca, oko Sv. Roka i u uvali Crkvica od Sv. Luke. Na planinskom obronku koji gleda na Jelsu na jugu, masivna je tvrđava Tor, koja je bila grčka osmatračnica, a nalazi se na starijoj ilirskoj utvrdi (4.–3. st. pr. Kr.). Lokacija je idealna obrambena pozicija jer gleda na otoke Hvar i Brač sve do Šolte i Makarskog primorja. Ukoliko ste ljubitelji povijesti i antičke arhitekture Jelsa je pravo mjesto za Vas.

Za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.