1/7
Projekt

Istra, Medulin, moderni projekt stambene izgradnje od 3 stana, svaki na svojoj etaži - 115m2

Projekt stambene izgradnje

373.750 €
Dostupni stanovi:3 / 3

Županija: Istarska

Grad/Općina: Medulin

Naselje: Medulin

Opširnije

Istra, Medulin, započeta gradnja zgrade od sveukupno tri stana, svaki stan na jednoj etaži. Stanovi su svi neto površine 115 m2, a sastoje se od tri spavaće sobe, dvije kupaonice, blagovaonice s dnevnim boravkom, kuhinje i tri terase. Dvije spavaće sobe imaju svoj izlaz na natkrivenu terasu, a na treću se izlazi iz dnevnog boravka. Površina zatvorenog prostora stana iznosi 99,68 m2.

Stanovi se sastoje od jedne cjeline od koje zapravo možete napraviti dva stana; jedan dvosoban stan od 80-tak m2 i jednu odvojenu garsonijeru sa zasebnom terasom. Za takve potrebe bit će unaprijed pripremljena situacija sa svim priključcima, mjesto za kuhinju, sanitarije i slično.

Svi stanovi u projektu bit će visoke kvalitete, od PVC stolarije, demit fasade, antracit stolarije. Svaki stan imat će i svoja dva solarna panela za potrebe podnog grijanja koje će biti u cijelom stanu. Stanovima pripadaju još i dva parkirna mjesta uključena u cijenu i ostava u prizemlju zgrade od otprilike 5m2.

Završetak gradnje očekuje se za drugu polovicu 2023.

Za više informacija stojim na raspolaganju.

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.