1/19
Projekt

Istra, NOVOGRADNJA, ekskluzivne vile s bazenom i teniskim terenom

Projekt stambene izgradnje

1.500.000 - 1.600.000 €
Dostupne kuće/vile:3 / 3

Županija: Istarska

Grad/Općina: Gračišće

Naselje: Batlug

Opširnije

Istra, Gračišće, naselje Batlug, ekskluzivan projekt od 3 luksuzne vile s unutarnjim, vanjskim bazenom i teniskim terenom nalazi se u unutrašnjosti Istre, nedaleko od Žminja.

Vile su osmišljene tako da će predstavljati spoj tradicionalne i moderne arhitekture, njezin idiličan pejzaž i mir te svaka ima 312 četvornih metara pomno uređenog interijera, što je doista sve što je potrebno za vrhunski odmor i potpunu privatnost. Bit će potpuno namještene kvalitetnim i luksuznim namještajem.

U projektu su tri identične vile - sve su koncipirane kao vile za odmor veće obitelji ili grupe prijatelja, a jednoj pripada i teniski teren. U prizemlju svake vile je projektiran prostrani dnevni boravak koji ima direktnu vezom s blagovaonicom i visokokvalitetnom kuhinjom s velikim šankom, kako bi veća grupa ljudi uživala u savršenom odmoru. U odvojenom dijelu nalazi se wellness s unutarnjim bazenom i saunom.

Na katu se nalazi još jedna velika terasa, tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, luksuzno kućno kino te vrhunski opremljena teretana s kupaonicom koja je orijentirana prema sunčalištu u prizemlju.

Ovdje se stavlja naglasak na odmor i druženje na otvorenom, tako da do izražaja posebno dolazi vanjski bazen sa sunčalištem. Između dnevnog boravka i kuhinje nalazi se uvučena i natkrivena terasa, a sa sjeverne strane terasa s roštiljem koja je natkrivena drvenom pergolom. Obje terase su u dirketnoj vezi sa sunčalištem te wellnessom i dnevnim boravkom.

Za potrebe grijanja i hlađenja prostora ugraditi će se stropne klima jedinice, dizalice topline zrak/zrak.

Završetak gradnje i useljenje planira se u proljeće 2024. godine.

Ostale informacije na upit.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.