1/9
Projekt

Istra, Pula, eksluzivni projekt Veruda s pogledom na more

Projekt stambene izgradnje

371.700 - 785.550 €
Dostupni stanovi:11

Županija: Istarska

Grad/Općina: Pula

Naselje: Veruda

Opširnije

Istra, Pula, stanovi eksluzivne stambene zgrade u novogradnji koja predstavlja nešto sasvim novo na tržištu. Jedinstvena novogradnja pruža predivan pogled na more.

Stanovi su osmišljeni i dizajnirani s posebnom pažnjom prema svakom detalju a što u konačnici oblikuje spoj modernog i starog Jadrana s duhom i tradicijom neponovljive lokacije. Za izuzetan, suptilan i odmjeren doživljaj zaslužni su oblici, boje, teksture i materijali inspirirani prirodom i brižno usklađeni s neposrednim okruženjem.

U projektu je dostupno još 11 stanova.

Parkirna mjesta i spremišta su na izbor te se plaćaju po obračunatom koeficijentu.

Stanovi se prodaju po sistemu „ključ u ruke“ sa kompletno uređenim kupatilom ( namještaj i sanitarije), podnim oblogama u svim prostorijama (keramika 1. klase, laminat), sa provedenim elektroinstalacijama, ugrađenim klima uređajem, unutarnjom stolarijom, vanjskom PVC ili ALU stolarijom, protuprovalnim i protupožarnim ulaznim vratima, antenskim sustavom, UTP mrežom, te zidovima i stropovima bijele boje.

Sama lokacija pruža savršenu ravnotežu između mirnog odmora uz more i blizine urbanog centra Pula, poznatog po svojoj bogatoj povijesti i kulturi a koji je udaljen manje od 10 minuta vožnje.

Za dodatne informacije ili razgledavanje, slobodno nas kontaktirajte.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.