1/8
Projekt

Istra, Rovinj, stambena zgrada sa 6 stanova, 200m od mora

Projekt stambene izgradnje

504.225 - 948.171 €
Dostupni stanovi:6 / 6

Županija: Istarska

Grad/Općina: Rovinj

Naselje: Rovinj

Opširnije

Projekt manje stambene zgrade sa 6 stanova na odličnoj i traženoj lokaciji u najposjećenijem gradu Hrvatske, Rovinju. Zgrada se nalazi na 200 metra od mora a u njenoj blizini nalaze se restorani, bolnica, vrtić, trgovina ali i zelena zona koja omogućava uživanje u šetnji prirodom.

U izgradnji i opremanju koriste se visokokvalitetni materijali i oprema. Zidovi kupaonica oblažu se keramičkim pločicama La Fabbrica i Atlas Concorde a oprema se kvalitetnim talijanskim i njemačkim proizvodima marki: Catalano, Duravit, Axor Design i Fantini. Zgrada je opremljena liftom marke Kone, također svaki stan ima jedno parkirno mjesto u podzemnoj garaži. Mogućnost dokupa dodatnog mjesta te spremište. Vanjska stolarija je aluminijska, marke Schuco a ulazna vrata svakog stana su negoriva T-30 (vatrootporna i protuprovalna).

Svaki stan posjeduje vlastiti depurator pitke vode, ugrađen je sustav podnog grijanja a stanovi se dodatno griju i hlade s unutarnjim jedinicama ventil konvektorima (fan coil), priprema tople vode vrši se u bojlerima koji su spojeni na toplinsku pumpu marke Daikin.

Predviđeni rok završetka je 10/2024.

Za više informacija stojimo Vam na raspolaganju.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.