1/29
Projekt

Istra, Umag, Apartmansko naselje, prvi red do mora

Projekt stambene izgradnje

150.482 - 647.781 €
Dostupni stanovi:48 / 112

Županija: Istarska

Grad/Općina: Umag

Naselje: Umag

Opširnije

Projekt ovog apartmanskog naselja se nalazi u Umagu i pruža prvoklasan pristup moru i plaži. Prekrasan projekt koji se sastoji od 5 zgrada, nalazi se u neposrednoj blizini mora, šetnica i pruža prvoklasne poglede koji omogućuju pravi odmor na moru.

U projektu se nalaze stanovi različitih veličina, od 26,99 m2 do 124,50 m2 neto površine, a osim toga većina stanova ima i vanjske prostore - balkone, terase, vrtove. Za one koji vole velike vanjske površine, apartmani nude i velike terase (do 106,02 m2).

Apartmani se prodaju kompletno namješteni, sa namještajem, kuhinjskim aparatima, sanitarijama, pametnim televizorima, klima uređajima itd.

Kompleks također ima restoran, bar i vrt s bazenom. Parkiranje je moguće u garaži ili na etaži, a svaki od stanova ima određeni broj privatnih parkirnih mjesta.

Lokacija projekta pruža izvrsnu polaznu točku kako za pristup moru i plaži, tako i za pristup svoj potrebnoj infrastrukturi. Neposredna okolina pogodna je i za biciklizam. Plaža Dante, glavna plaža u Umagu, plaža Laguna Stella Maris i druga popularna turistička mjesta nalaze se neposrednoj u blizini.

Nakon ulaska Hrvatske u eurozonu, cijene nekretnina će dodatno rasti, čemu će sigurno pridonijeti planirani ulazak Hrvatske u schengenski prostor. Stoga je sada pravo vrijeme za kupnju nekretnine u Hrvatskoj.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

Stanovi u projektu

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.