1/29
Projekt

Istra, Umag, Apartmansko naselje, prvi red do mora

Projekt stambene izgradnje

Županija: Istarska

Grad/Općina: Umag

Naselje: Umag

Dostupni stanovi
48 / 112
Cijena
150.482 - 647.781 €

Opširnije

Projekt ovog apartmanskog naselja se nalazi u Umagu i pruža prvoklasan pristup moru i plaži. Prekrasan projekt koji se sastoji od 5 zgrada, nalazi se u neposrednoj blizini mora, šetnica i pruža prvoklasne poglede koji omogućuju pravi odmor na moru.

U projektu se nalaze stanovi različitih veličina, od 26,99 m2 do 124,50 m2 neto površine, a osim toga većina stanova ima i vanjske prostore - balkone, terase, vrtove. Za one koji vole velike vanjske površine, apartmani nude i velike terase (do 106,02 m2).

Apartmani se prodaju kompletno namješteni, sa namještajem, kuhinjskim aparatima, sanitarijama, pametnim televizorima, klima uređajima itd.

Kompleks također ima restoran, bar i vrt s bazenom. Parkiranje je moguće u garaži ili na etaži, a svaki od stanova ima određeni broj privatnih parkirnih mjesta.

Lokacija projekta pruža izvrsnu polaznu točku kako za pristup moru i plaži, tako i za pristup svoj potrebnoj infrastrukturi. Neposredna okolina pogodna je i za biciklizam. Plaža Dante, glavna plaža u Umagu, plaža Laguna Stella Maris i druga popularna turistička mjesta nalaze se neposrednoj u blizini.

Nakon ulaska Hrvatske u eurozonu, cijene nekretnina će dodatno rasti, čemu će sigurno pridonijeti planirani ulazak Hrvatske u schengenski prostor. Stoga je sada pravo vrijeme za kupnju nekretnine u Hrvatskoj.

Pročitaj više

Stanovi u projektu

Pogledajte sve naše projekte

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Domovinskog rata 104c

Zadar

    Ante Starčevića 23

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

+385 1 4815 111

+385 98 367 582