1/15
Projekt

Korčula, stambena rezidencija u novoizgrađnom naselju, 65m od mora

Projekt stambene izgradnje

540.000 - 1.655.000 €
Dostupni stanovi:4 / 4

Županija: Dubrovačko-neretvanska

Grad/Općina: Korčula

Naselje: Žrnovo

Opširnije

Savršeno pozicionirana višestambena zgrada u izgradnji u kristalno čistoj uvali smještena na Korčuli, jednom od najljepših hrvatskih otoka, okrenuta prema otoku Pelješcu.

Podijeljen na tri stambene etaže, sastoji se od četiri apartmana, od kojih penthouse ima prostranu krovnu terasu s očaravajućim pogledom na more.

Zgrada ima podzemnu garažu sa ostavom za svaki stan, punionicu za električne automobile te lift kojim se pristupa stanovima.

U rasponu od 75 do 180 m2 s jednom ili dvije spavaće sobe, interijeri ovih apartmana reinterpretiraju ljepotu povijesne Korčule u suvremenim zahtjevima.

Naglašavajući bezvremenske materijale, izuzetne ručno izrađene detalje i pojačavanje svjetla, dizajn stvara elegantan i ugodan osjećaj bijega.

Stambeni sadržaji uključuju brzi, optički WiFi koji brzo povezuje stanovnike u zajedničkim područjima kao što su bazen, restoran uz more ili plaža s besprijekornom uslugom s privatnim rezidencijama.

U ponudi su i usluge consierge-a.

Mogućnost upravljanja nekretninama ili usluge najma za buduće vlasnike.

Nekoliko koraka od netaknute uvale Žrnovo i samo 3 km zapadno od srednjovjekovnog grada Korčule, oboje dovoljno blizu urbanog noćnog života i dovoljno daleko da uživate u prilagođenoj razini luksuza i mira koje ove rezidencije nude.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.