1/34
Projekt

Opatija, projekt stambene gradnje, 2 zgrade + garažna mjesta

Projekt stambene izgradnje

714.546 - 1.601.686 €
Dostupni stanovi:17 / 17

Županija: Primorsko-goranska

Grad/Općina: Opatija

Naselje: Opatija

Opširnije

Jedinstven stambeni koncept koji utjelovljuje inovativnu arhitekturu na vrhunskoj lokaciji.

Elegantni I bezvremnski standardi smart livinga unutar same rezidencije s pravom udobnošću doma i energetskom učinkovitošću, te okolišem koji poboljšava čovjekovu kvalitetu života. Okruženi ste elegancijom, iznutra i izvana, a sa svake terase se pruža pogled na prekrasan i miran Kvarnerski zaljev.

U prodaji su luksuzni stanovi u modernoj novogradnji nadomak Voloskog i Opatije, odakle se pruža jedinstveni pogled na cijeli Kvarnerski zaljev.

Predviđene stambene građevine će svojom arhitekturom formirati unikatnu i prirodi prilagođenu strukturu. Svaki od ukupno pet objekata se sastoji od četiri nadzemne etaže — na kojima je smješteno ukupno sedam prostranih stanova visokog standarda i opremljenosti, kao i njihovi prateći sadržaji ( bazen, jacuzzi, gym i spa, vinski podrum ). Na podrumskoj etaži su predviđena garažna mjesta, za svaku stambenu jedinicu po dva parkirna mjesta te spremišta, kao i zajednički prostori gym- a i spa zone. Sve etaže su povezane liftom.

Stanovi su veličine od 90 do 250 m2 uključujući terase. Svi su južno orijentirani, i s atraktivnim panoramskim pogledom na more. Ova stambena rezidencija nudi i vlastiti servis usluga i održavanje objekata kao i vlastitog domara.

Udaljenost zemljišta do centra grada Voloskog i plaže te stare jezgre iznosi cca. 500m, odnosno 10 minuta lagane šetnje, uključujući sve potrebne javne sadržaje, kao što su: pošta, ljekarna, restorani, zdravstvena ustanova, i sl., dok je prva veća trgovina udaljena cca. 200 m.

Kreiranje interijera je direktnim uvođenjem prirodnih boja i vječne elegancije u životni prostor. Arhitektura i interijer ovdje nastaju kao posljedica spajanja čovjeka i prirode, stvarajući neraskidivu nit.

Glavna vodilja je da se čovjek može slobodno i lagodno kretati u prostoru, u svojoj individualnoj prirodnoj sredini.

Planirani završetak radova tijekom 2025. godine.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.