1/7
Projekt

Seget rezidencija, višestambena zgrada 240m od plaže

Projekt stambeno-poslovne izgradnje

119.700 - 315.000 €
Dostupni stanovi:34 / 51

Županija: Splitsko-dalmatinska

Grad/Općina: Seget

Opširnije

Moderni stanovi na atraktivnoj lokaciji u okolici grada Trogira, samo 200 metara od plaže. Osim predivnog pogleda na more, nekretnina ima bazen te odgovarajući broj parkirnih mjesta. Sama zgrada se sastoji od visokog prizemlja, prvog i drugog kata te trećeg kata na kojemu se nalaze dva penthousea, odnosno od ukupno 51 stana.
Partner u izgradnji je renomirana građevinska tvrtka iz Splita s dugogodišnjim iskustvom i portfeljom sličnih završenih projekata.
Na otprilike 10 minuta hoda od buduće rezidencije nalazi se Trogir, grad – muzej pod zaštitom UNESCO-a kojeg često nazivaju 'malom Venecijom'.
Proteklih nekoliko godina na ovom području je otvoren veliki broj trgovina, a u izgradnji je još nekoliko trgovačkih centara; Trgovački centar Marisa, a u blizini su i Konzum, Studenac, Tommy i veliki broj suvenirnica te specijaliziranih trgovina.
Dodamo li svemu i da ovaj dio obale ima veći broj restorana te ugostiteljskih objekata, nedvojbeno je da se radi o atraktivnom turističkom lokalitetu.
Osim uređene, šljunčane plaže duge 3 km, a do koje je moguće doći pješice, u neposrednom okruženju je veliki broj drugih predivnih plaža kao što su Medena, Okrug, Marina te otok Čiovo.
U blizini je i novouređena marina Baotić s nizom popratnih sadržaja. Na manje od sat vremena udaljen je pak svjetski poznat Nacionalni park Krka.
U neposrednoj blizini je novouređena prometnica do Splita,kao i autocesta te Zračna luka Split.

Prekrasan otvoren pogled na more sa svih etaža.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.