1/13
Projekt

Trogir - kompleks zgrada s bazenima na odličnoj lokaciji

Projekt stambene izgradnje

199.425 - 636.000 €

Županija: Splitsko-dalmatinska

Grad/Općina: Trogir

Naselje: Čiovo

Opširnije

Trogir, Čiovo – na iznimnoj lokaciji s panoramskim pogledom – kreće projekt gradnje 5 luksuznih objekata privatnog karaktera, manje zgrade s bazenima i garažom.

Svaki od objekata bit će građen prema najvišim standardima, riječ je o dvije dvojne zgrade s dva bazena na korištenje te jedna zasebna zgrada sa svojim bazenom. U svakoj zgradi je garaža i katovi su povezani liftom.

Zahvaljujući odlučnoj mikrolokaciji, svaki od stanova – čak i u prizemlju imat će neometan pogled na more. Stanove odlikuje najviši stupanj opreme i najsuvremenije tehnologije u pogledu instalacija i upravljanja istima, dok energetska učinkovitost zadovoljava najviše standard.

Useljenje je planirano krajem 2024. godine.

Jedno vanjsko parkirno mjesto je u cijeni stana dok se dodatno garažno mjesto naplaćuje 25 tisuća eura i dodatno vanjsko parkirno mjesto 7 tisuća eura.

Nekretnina je od popularne plaže udaljena 200 metara zračne linije i nalazi se u blizini svih potrebnih sadržaja za ugodan odmor.

Više informacija na upit.

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.