1/10
Projekt

Trogir okolica - projekt 5 Star Luxury Living

Projekt stambene izgradnje

1.075.000 - 2.375.000 €
Dostupne kuće/vile:5 / 5

Županija: Splitsko-dalmatinska

Grad/Općina: Seget

Naselje: Seget Donji

Opširnije

Projekt pet luksuznih vila u kojem zbog specifične konfiguracije terena i kaskadne gradnje svaki objekt ima neometan pogled i potpunu privatnost.

Vile se prodaju potpuno završene bez namještaja s ugrađenim sanitarijama po visokom standardu kvalitete. Objekt će biti izgrađen u cijelosti od betona s prvoklasnom toplinskom izolacijom, postavljeni klima uređaji i podno grijanje s pripremnom instalacijom za solarnu opremu. Sustav pametne kuće s video nadzorom i sigurnosnim sustavom. Pločice i parketi 1. klase te bazen s grijanjem i hlađenjem.

* mogućnost u dogovoru s kupcem uz nadoplatu kompletiranja nekretnine namještajem po njegovom izboru

* kupac ima mogućnost u suradnji s investitorom tijekom gradnje izvršiti izmjene interijera (promjena dizajna podova, opreme, boja,...) bez naknade ukoliko to ne zahtijeva dodatne troškove

* izmjene koje zahtijevaju dodatne troškove naplaćuje kupac

Kupnjom vile u izgradnji, novi vlasnik ima mogućnost interijer urediti po svojim željama i dati joj svoj poseban pečat. Zahvaljujući konfiguraciji tla i nagibu terena svaka od vila imat će otvoren pogled na more i otoke. Pri projektiranju velika pozornost je posvećena mediteranskom stilu života gdje se veći dio vremena provodi vani.

Moderan dizajn vile, velike staklene stjenke, luksuzni detalji i materijali u opremanju vile te prekrasan pogled na more iz svih prostorija, glavna su prednost ove nekretnine.

Vila je osmišljena za istinske uživatelje mira, mediteranskog ambijenta te opuštenog načina života. Ovakav vila ima golem investicijski potencijal u vidu turističkog iznajmljivanja.

Vile se nalaze dva kilometra od povijesnog grada Trogira koji je pod zaštitom UNESCO-a, od zračne luke Resnik udaljena samo 6 kilometara.

Više informacija na upit.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.