1/21
Projekt

Vabriga, četiri stambene zgrade s po četiri stana - 3 km od mora

Projekt stambene izgradnje

200.170 - 219.000 €
Dostupni stanovi:5 / 16

Županija: Istarska

Grad/Općina: Tar-Vabriga

Opširnije

Vabriga, smještena na sjeveru Istarskog poluotoka, u blizini granice. Draga je destinacija Slovencima, Talijanima, Austrijancima i mnogim ostalim ljubiteljima mora i netaknute prirode, ne samo zbog blizine već i zbog prekrasne prirode gdje se stapaju nepregledna polja maslina s plavetnilom mora, mnoštvo prirodnih ljepota poput jame Baredine, obronci Višnjana, Motovun, sve nadohvat ruke.


Ovaj kompleks od 4 zgrade, proteže se na tri etaže. Dva stana smještena su prizemlju, svaki sa svojim vrtom i uređenom zelenom površinom, dva stana na katu koja imaju svoje pripadajuće krovne terase.


Svi stanovi opremljeni su modernom talijanskom keramikom, imaju podno grijanje na struju u svim prostorijama, električne roletne, klima uređaj. Stanovi na gornjim etažama staklene ograde od tamnog stakla.Svakom stanu pripadaju dva parkirna mjesta. Udaljenost od prekrasne Santa Marine koju krase šljunčane plaže, hladovina borove šumice je svega 3 km. Predviđeni kraj radova je 06/2024

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.