Ena Ivančić

Ena Ivančić

Licencirani agent za nekretnine

ena@eurovilla.hr+385 99 451 7248Preuzmi kontakt Preuzmi kontakt

Kada bi mogli spojiti svoju najbolju prijateljicu, prevoditeljicu i licenciranu agenticu za posredovanje nekretninama, dobili biste Enu Ivančić. 

Iskustvo i znanje u radu s međunarodnom klijentelom brusila je, između ostalog, u Portugalu, a u Eurovilli je osoba koju se zove kada klijentu treba olakšati baratanje stranim riječima – bio to engleski, njemački ili čak pravni jezik. 

Ako tražite dom iz snova ili poslovni prostor u kojem će vaše poslovanje doživjeti procvat, Ena će vam svojom stručnošću i ljubaznošću tu potragu učiniti uspješnom i potpuno bezbolnom.

Klijenti o Eni

Marko Petrunić

Vrhunska i vrlo kvalitetna usluga. Agentica je prilikom prodaje stana pokazala velik entuzijazam, profesionalnost i znanje. Definitivno cemo suradivati opet. Agencija Eurovilla je za svaku...

Sladana Weir

Ena je predana, poštena i transparentna u poslovanju, ugodna i ljubazna osoba. Naši strani filmski djelatnici bili jako zadovoljni s njom kao i s agencijom Eurovilla s kojom ćemo i...

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.