1/7
Projekt

Pag, Povljana, luksuzna NOVOGRADNJA, prvi red do mora

Projekt stambene izgradnje

600.000 €
Dostupni stanovi:2 / 6

Županija: Zadarska

Grad/Općina: Povljana

Naselje: Povljana

Opširnije

Povljana, NOVOGRADNJA, građena i projektirana prema najvišim standardima. Vrhunska lokacija, nalazi se u prvom redu do mora odmah uz plažu.

Zgrada je izgrađena na 4 etaže sa 6 stambenih jedinica. Funkcionalan tlocrt, odličan raspored prostorija. Prekrasan otvoren pogled sa svih etaža prema moru.

Kvalitetna oprema: lift s direktnim pristupom na zadnju etažu, vrhunska stolarija, sobna vrata sa skrivenim pantama, staklene balkonske ograde, električno podizane rolete, više unutarnjih klima jedinica po apartmanu, električni bojler…

Povljana se nalazi samo 38 km od autoputa (izlaz Posedarje), 60 km od Zadra, a od Zagreba je udaljena samo 3 sata vožnje, što je izuzetno pogodno za vikend odmore. Povljana je turističko mjesto na otoku Pagu može se pohvaliti kilometrima raznolikih plaža. Povljana je mjesto za sve one koji su željni mirnog odmora u okruženju mediteranske vegetacije, čistog mora i suhozida.

Ostale informacije na upit.

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.