Renato Tripalo

Renato Tripalo

Licencirani agent za nekretnine

renato@eurovilla.hr+385 95 668 8735Preuzmi kontakt Preuzmi kontakt

Fleksibilan, smiren, i fokusiran su riječi koje najbolje opisuju našeg agenta Renata. Kao bivši voditelj, koordinator poslovanja, administrator i direktor,u Eurovillu dolazi sa pozajmašnim iskustvom u različitim aspektima poslovnog svijeta. 

Svoju ambicioznost i svestranost dokazao je mnogo puta, što pokazuje i činjenica da je real estate prvotno shvatio kao izazov, dok se nije transformirao u poziv. 

Obrazovanje Kineziološkog fakulteta te profesionalna sportska karijera istrenirali su ga u fokusiranosti i strpljivosti, osobinama koje uvijek iznova osvajaju povjerenje i osiguravaju zadovoljstvo svih klijenata s kojima surađuje.

Klijenti o Renatu

Jura Brebrić

Sve pohvalu za profesionalnost, angažman te marketinški spektar promotivnih kampanja koje su provode kako bi prodavatelj došao što prije do kupca nekretnine. Posebno hvala...

Ivan i Iva Rendulić

Nimalo jednostavan i lagan put kupoprodaje Eurovilla nekretnine su nam učinile mnogo elegantnijim. Upoznali smo se s radom većine agencija na području Zagreba, no vi ste se iskazali kao ona s...

Nekretnine agenta (266)

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.