1/8
Projekt

Zadar, Nin, Stambeni kompleks dvojnih kuća u 1.redu do mora

Projekt stambene izgradnje

280.022 - 1.700.000 €
Dostupni stanovi:4 / 4

Županija: Zadarska

Grad/Općina: Nin

Naselje: Nin

Opširnije

Projekt smješten u prekrasnoj laguni zamišljen je kao kompleks luksuznih dvojnih kuća u kombinaciji modernog i mediteranskog stila (pet kuća po četiri stana), prvi red do mora. Prva zgrada je izgrađena i već je uhodan turistički objekt s ogromnom potražnjom. Ostale 4 kuće ostale su neizgrađene.

Na prodaju je cijeli projekt (zemljište s projektom 2312m2, zgrada 1 (4 x stambene jedinice, dvorište, parking). Za cijeli projekt postoji sva potrebna dokumentacija, projektni plan, plaćeni doprinosi, građevinska dozvola i prijavljena gradnja.

Mogućnost zasebne kupnje stanova u izgrađenoj zgradi.

Četiri ekskluzivna stana smještena u luksuznoj dupleks kući u 1. redu do mora neposredno do prekrasne pješčane plaže u kombinaciji modernog i mediteranskog stila u mjestu Ninske Vodice pokraj grada Nina na samo 12min vožnje od grada Zadra. Svaki stan je upotpunosti namješten modernog uređenja, vrhunske opreme i sunčane orijentacije uz pogled na more.

Izuzetna i atraktivna lokacija. Nin je najstariji hrvatski grad. Prvi kraljevski grad i prava kolijevka hrvatske kulture dok je Zadar urbano središte Sjeverne Dalmacije. Grad sa puno moderno opremljenih marina, idealno za sve ljubitelje brodova i jahti.Izrazito razvedena obala s 24 velika otoka, oko 300 malih otoka i grebena, 3 parka prirode i 5 nacionalnih parkova svrstava Zadar i njegovu okolicu među top turističke atrakcije u ovom dijelu Europe, ali i šire.

Investitor u sustavu PDV-a, kupac oslobođen poreza na promet nekretninama

Ostale informacije na upit.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.