1/8
Projekt

Zadar, Nin, Stambeni kompleks dvojnih kuća u 1.redu do mora

Projekt stambene izgradnje

280.022 - 1.700.000 €
Dostupni stanovi:4 / 4

Županija: Zadarska

Grad/Općina: Nin

Naselje: Nin

Opširnije

Projekt smješten u prekrasnoj laguni zamišljen je kao kompleks luksuznih dvojnih kuća u kombinaciji modernog i mediteranskog stila (pet kuća po četiri stana), prvi red do mora. Prva zgrada je izgrađena i već je uhodan turistički objekt s ogromnom potražnjom. Ostale 4 kuće ostale su neizgrađene.

Na prodaju je cijeli projekt (zemljište s projektom 2312m2, zgrada 1 (4 x stambene jedinice, dvorište, parking). Za cijeli projekt postoji sva potrebna dokumentacija, projektni plan, plaćeni doprinosi, građevinska dozvola i prijavljena gradnja.

Mogućnost zasebne kupnje stanova u izgrađenoj zgradi.

Četiri ekskluzivna stana smještena u luksuznoj dupleks kući u 1. redu do mora neposredno do prekrasne pješčane plaže u kombinaciji modernog i mediteranskog stila u mjestu Ninske Vodice pokraj grada Nina na samo 12min vožnje od grada Zadra. Svaki stan je upotpunosti namješten modernog uređenja, vrhunske opreme i sunčane orijentacije uz pogled na more.

Izuzetna i atraktivna lokacija. Nin je najstariji hrvatski grad. Prvi kraljevski grad i prava kolijevka hrvatske kulture dok je Zadar urbano središte Sjeverne Dalmacije. Grad sa puno moderno opremljenih marina, idealno za sve ljubitelje brodova i jahti.Izrazito razvedena obala s 24 velika otoka, oko 300 malih otoka i grebena, 3 parka prirode i 5 nacionalnih parkova svrstava Zadar i njegovu okolicu među top turističke atrakcije u ovom dijelu Europe, ali i šire.

Investitor u sustavu PDV-a, kupac oslobođen poreza na promet nekretninama

Ostale informacije na upit.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582