1/37
Projekt

Zagreb, Gold Residence poslovno stambena zgrada neviđene elegancije s pogledom na park Ribnjak

Projekt stambene izgradnje

840.628 - 1.229.821 €
Dostupni stanovi:9 / 17

Grad: Zagreb

Naselje: Donji Grad

Ulica: Ribnjak

Opširnije

Gold Residence, novogradnja na prestižnoj lokaciji s pogledom na park Ribnjak i Zagrebačku Katedralu. Izvrsno prometno povezan, a istovremeno oaza mira i zelenila, na samo nekoliko minuta od srca grada Trga bana Josipa Jelačića.

Objekt se sastoji od ukupno 17 stambenih jedinica koji su pomno projektirani kako bi zadovoljili želje i potrebe kupaca. Stanovi pružaju moderan, funkcionalan, intiman i siguran dom. Koncipirani od četverosobnih do šesterosobnih stanova.

Jezgru zgrade formiraju dva stubišta s dizalom, iz kojih se ulazi u stanove. Na etažama od 1. do 4. kata smješteno je ukupno 4 stana na etaži, prema principu dva stana po stubištu.

Stanovi su dispoziciono slično riješeni: na ulično pročelje postavljeni su prostori dnevnog boravka i blagovanja s izlazom na loggie.

KONSTRUKCIJA: Temeljna armiranobetonska ploča debljine 90 cm, nosivi armiranobetonski nosivi zidovi debljina 20, 25 i 30 cm, armiranobetonske međukatne ploče debljine 22-25 cm , pregradni zidovi gipkartonski debljine 12,5 cm..

FASADA: Ulična strana fasade izvedena je kao dvostruka element fasada tip KFK DS-MG sa dodatnim vanjskim staklom. Screen rolo između vanjskog i unutarnjeg stakla. Dvorišna strana fasade izvedena je kao limena ventilirana fasada.

VANJSKA STOLARIJA: Drvo-aluminij (izvana aluminij kao zaštita drva od atmosferskih prilika, unutra drvo hrast zaštićeno lazurnim lakom), IZO troslojno staklo. Sve lođe su zaštićene aluminijskim pomičnim griljama.

STOLARIJA: Ulazna vrata u stan u protuprovalnoj i protupožarnoj izvedbi (otpornost na požar 30 minuta, klasa protuprovalnosti 3, zvučno izolirana), unutarnja stolarija Vratna krila okvir od masiva, ispuna cijevasta iverica, medijapan obostrano magnetna brava, skriveni panti, svijetle visine 215 cm, vanjska stolarija aluminijski profili sistem Schucco AWS 75

Za informacije i razgledavanje Vašeg novog doma stojimo na raspolaganju.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.