1/14
Projekt

Zagreb, NOVOGRADNJA, Šenoina ulica, moderna zgrada s 6 stanova

Projekt stambene izgradnje

319.116 - 546.462 €
Dostupni stanovi:6 / 6

Grad: Zagreb

Naselje: Donji Grad

Ulica: Šenonina ulica

Opširnije

Šenoina ulica, NOVOGRADNJA, moderna samostojeća zgrada unutar stambenog bloka s ukupno 6 troetažnih stanova s pripadajućim krovnim terasama i vanjskim parkinzima, zelena gradnja s najnovijim materijalima i opremom s visokim stupnjem za samoodrživo funkcioniranje zgrade. Useljenje ljeto 2023. godine. Izvrsna mikrolokacija u stogom centru grada.

KONSTRUKCIJA

Temeljna armirano-betonska ploča, nosivo armirano-betonske serklaže te armirano-betonske međukatne ploče debljine 25 cm, proračunate su prema EC8 – seizmičkoj otpornosti konstrukcije. Pregradni zidovi te stropovi stanova izvedeni su po sistemu Knauf. Visina kata je 290 cm.

GRIJANJE I HLAĐENJE

Grijanje stanova izvedeno je putem kondenzacijskog plinskog bojlera (etažno plinsko) u kombinaciji s niskoenergetskim podnim grijanjem. Klimatizacija stanova je izvedena putem SPLIT sistema. Upravljanje, odnosno reguliranje grijanja te hlađenja u svakoj zasebnoj prostoriji kao i ugrađenog termostata, te postoji mogućnost navedene regulacije putem pametnih uređaja.

OPREMA

U zgradu i stanove se ugrađuje oprema renomiranih domaćih i europskih proizvođača, a kupci koji iskažu interes u ranoj fazi projekta imaju mogućnost izbora opreme i prilagođavanje tlocrta stana svojim potrebama u suradnji s našim arhitektima. Vanjska stolarija u izvedbi PVC-a i u kombinaciji s aluminijskim roletama, vodilicama i okvirima prozora, izuzetne energetske učinkovitosti 98. Vizualnog izgleda i kvalitete. Opremljena je protuprovalnim roletama i komarnicima na električno upravljanje kao i troslojnim staklima. Svi stanovi opremljeni su bešumnim cijevima, pripremom instalacije za mogućnost ugradnje alarma.

Sve ostale informacije na upit.

Pročitaj više

Želite li pogledati ovu nekretninu?

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52, Green Gold

    Horvaćanska cesta 160

Split, Mike Tripala 4

Rovinj, Šetalište Vijeća Europe, ACI Rovinj

Pula, Ciscuttijeva 7

Poreč, Partizanska 4

Dubrovnik, Dr. Ante Starčevića 24

Zadar

Rijeka

Osijek

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.